Lorelli marsupiu traveller comfort red

Lorelli marsupiu traveller comfort red

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Marsupiul TRAVELLER COMFORT este ideal pentru transportarea copilului atunci cand stati in picioare sau cand mergeti pe jos.
  • Dispune de 3 moduri de pozitionare a bebelusului: fata in fata -cu fata catre inainte -pozitia pentru alaptat (pozitia transversala) Recomandat pana la maxim 9 Kg.
  • Caracteristici: pozitionarea cu fata catre mama trebuie sa se faca pana la varsta de 4 luni. dupa varsta de 4 luni atunci cand bebelusul isi poate sustine singur capul si umerii poate sa fi pozitionat cu fata catre directia de mers. pozitia transversala este usor de utilizat pentru o alaptare discreta. picioarele si soldurile sunt pozitionate intr-o pozitie ergonomica. dotat cu aparatoare de soare ce garanteaza siguranta bebelusului in timpul transportului. usor de asamblat si ajustat clipsuri simple si sigure ce face ca marsupiul sa fie usor de adaptat si folosit de catre parinti. centuri de siguranta pentru umar si talie. curele solide si reglabile. material lavabil non toxic si non alergic cu canale pentru aerisire.
  • Dimensiuni: 45 x 30 x 11 cm ( latime maxima 20 cm ). Dimensiune produs in ambalaj: 39 x 35 x 12 5 cm.
  • Greutate: brut 1 05 kg si net 0 7 kg.
  • Omologat: EN 13209-2 Instructiuni de curatare : curătati cu săpun delicat; nu folositi produse de curătat agresive materiale abrazive sau înălbitoare. spălati la o temperatură de maxim 30°C; nu uscati în uscătorul de rufe ci lăsati-l la aerisit...

143.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lorelli marsupiu traveller comfort red

Lorelli marsupiu traveller comfort red

143.00 Lei

Detalii produs

Bebelusului fata in fata cu fata catre inainte pozitia pentru alaptat (pozitia transversala)
Caracteristici pozitionarea cu fata catre mama trebuie sa se faca pana la varsta de 4 luni dupa varsta de 4 luni atunci cand bebelusul isi poate sustine singur capul si umerii poate sa fi pozitionat cu fata catre directia de mers pozitia transversala este usor de utilizat pentru o alaptare discreta picioarele si soldurile sunt pozitionate intro pozitie ergonomica dotat cu aparatoare de soare ce garanteaza siguranta bebelusului in timpul transportului usor de asamblat si ajustat clipsuri simple si sigure ce face ca marsupiul sa fie usor de adaptat si folosit de catre parinti centuri de siguranta pentru umar si talie curele solide si reglabile material lavabil non toxic si non alergic cu canale pentru aerisire
Dimensiuni45 x 30 x 11 cm ( latime maxima 20 cm )
Dimensiune produs in ambalaj39 x 35 x 12 5 cm
GreutateBrut 1 05 kg si net 0 7 kg
OmologatEn 132092
Instructiuni de curatare curatati cu sapun delicat

Mai multe oferte


Inapoi sus