Lorelli - salteluta interactiva little house, 113x56 cm, multicolor

Lorelli - salteluta interactiva little house, 113x56 cm, multicolor

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Salteaua de activitate Little House este o jucarie interactivă pentru copilul dumneavoastră. Este ideală ȋncă de la naştere pentru a ȋncuraja dezvoltarea fizică, senzorială şi emoţională a bebeluşului, astfel poate exlora o lume plină de culori şi distracţie.
  • Jucariile variate sunt potrivite pentru diferitele stadia de crestere ale copilului.
  • Caracteristici: potrivită pentru nounascuţi , 0 luni+. doua pozitii : se transforma intro casuta de joaca sau depliata ca un covoras. conţine 2 arcade ce se prind de baza saltelei cu ajutorul cataramelor. are 4 jucării moi chiţăitoare, ce se pot atasa de arcade. stimulează dezvoltarea vederii: ajută la dezvoltarea capacităţii bebeluşului ȋn a recunoaşte culorile şi formele. stimulează şi dezvoltă capacitatea de a atinge jucariile atractive. dezvoltă abilitatea de coordonare mână-ochi.
  • Copii pot trage cu uşurinţă jucăriile agitate. uşor de folosit şi de transportat. material: 100% fibră de poliester, nontoxic, nonalergic, fără miros şi nu se decolorează. Produs fabricat in E.U.
  • Omologare: EN 71. Dimensiune produs: 113 x 56 x 53 cm. ]]>

240.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lorelli - salteluta interactiva little house, 113x56 cm, multicolor

Lorelli - salteluta interactiva little house, 113x56 cm, multicolor

240.99 Lei

Detalii produs

Caracteristici potrivita pentru nounascuti 0 luni doua pozitiise transforma intro casuta de joaca sau depliata ca un covoras contine 2 arcade ce se prind de baza saltelei cu ajutorul cataramelor are 4 jucarii moi chitaitoare ce se pot atasa de arcade stimuleaza dezvoltarea vederiiajuta la dezvoltarea capacitatii bebelusului in a recunoaste culorile si formele stimuleaza si dezvolta capacitatea de a atinge jucariile atractive dezvolta abilitatea de coordonare manaochi
Copii pot trage cu usurinta jucariile agitate. - usor de folosit si de transportat. - material100 fibra de poliester nontoxic nonalergic fara miros si nu se decoloreaza
OmologareEn 71
Dimensiune produs113 x 56 x 53 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus