Lorelli - tarc de joaca happy game zone string elephant din metal, 94x94 cm, bej

Lorelli - tarc de joaca happy game zone string elephant din metal, 94x94 cm, bej

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Happy Game Zone este ideal ca un loc de odihna sau de joaca distractiv si relaxant, atat acasa cat si in calatorii.
  • Tarc de joaca pliabil, practic si usor de montat.
  • Recomandat pentru GRUPA DE VARSTA 0-36 LUNI . Caracteristici: Material textile de inalta calitate cu design si culori vesele. se poate monta si demonta usor si rapid este ideal atat pentru calatorii, cat si pentru acasa. este confectionat pe o structura metalica, pliabila. atunci cand nu mai este utilizat, tarcul poate fi strans, economisindu-se spatiu la transport si depozitare. geanta pentru transport este inclusa in pachet. mecanism dublu de siguranta impotriva plierii accidentale. 3 dintre lateralele tarcului sunt confectionate din plasa transparenta si atractiv imprimata, care asigura o buna vizibilitate asupra copilului. pe una dintre lateralele mari tarcul are o usa de acces cu fermoar, asa incat copilul poate intra si iesi. prevazut cu 2 inele interioare care ajuta copilul sa se ridice. material textil lavabil. prevazut cu salteluta de 2 cm grosime, cu suport din material dur (placaj) pentru ca bebelusul sa poata dormi pe un plan drept. varsta recomandata de producator: 0 luni+ Omologare: EN 12227:2010 ]]> Părțile din plastic trebuie curățate în mod regulat cu o laveta umedă. Nu folosiți solutii dizolvante.
  • Materialele trebuie curățate cu apă caldă și săpun delicat.
  • Materialul trebuie curățat cu apă caldă. Nu calcati.
  • Nu folositi înălbitor.
  • Depozitați produsul într-un loc uscat.
  • Nu expuneți produsul la efectele agenților atmosferici, cum ar fi ploaie, zăpadă, umezeală sau lumina puternica a soarelui.
  • Dacă folosiți pătuțul în aer liber, curățați complet toate piesele după fiecare utilizare pentru a evita deteriorarea acestuia.
  • Nu lăsați produsul aproape de orice sursă de căldură intensă, pentru a evita deteriorarea pieselor din materiale plastice și țesături.

334.07 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lorelli - tarc de joaca happy game zone string elephant din metal, 94x94 cm, bej

Lorelli - tarc de joaca happy game zone string elephant din metal, 94x94 cm, bej

334.07 Lei

Detalii produs

Caracteristici
Material textile de inalta calitate cu design si culori vesele. - se poate monta si demonta usor si rapid - este ideal atat pentru calatorii, cat si pentru acasa. - este confectionat pe o structura metalica, pliabila. - atunci cand nu mai este utilizat, tarcul poate fi strans, economisindu-se spatiu la transport si depozitare. - geanta pentru transport este inclusa in pachet. - mecanism dublu de siguranta impotriva plierii accidentale. - 3 dintre lateralele tarcului sunt confectionate din plasa transparenta si atractiv imprimata, care asigura o buna vizibilitate asupra copilului. - pe una dintre lateralele mari tarcul are o usa de acces cu fermoar, asa incat copilul poate intra si iesi. - prevazut cu 2 inele interioare care ajuta copilul sa se ridice. - material textil lavabil. - prevazut cu salteluta de 2 cm grosime, cu suport din material dur (placaj) pentru ca bebelusul sa poata dormi pe un plan drept. - varsta recomandata de producator0 luni
OmologareEn 122272010

Mai multe oferte


Inapoi sus