Bburago Macheta aero f4u - 1d corsair

Bburago Macheta aero f4u - 1d corsair

  • AVION The Flying Bulls F4U-1D Corsair BBURAGO.
  • Fondată în 1994, CORSAIR a crescut de la pionierat pe piața DRAM de înaltă performanță la unul dintre principalii furnizori mondiali de produse de înaltă performanță pentru jocuri și streaming.
  • CORSAIR oferă o gamă completă de produse pentru echiparea jucătorilor, entuziaștilor și sportivilor sportivi, inclusiv tastaturi mecanice, șoareci de joc de precizie, căști fără fir, componente premium pentru PC și computerul de joc CORSAIR ONE complet integrat.
  • Cu un angajament la nivel de companie pentru calitate, design inovator, caracteristici avansate și performanță, produsele CORSAIR au câștigat mii de premii media și din industrie, câștigându-și locul în mâinile și computerele jucătorilor după ani de dezvoltare și inginerie de către o echipă dedicată construind produse grozave pe care ei înșiși ar dori să le folosească. În 2018, CORSAIR a achiziționat Elgato Gaming, un producător de produse de streaming. În 2019, CORSAIR a achiziționat Origin Computers, un producător de computere și laptopuri de jocuri personalizate de înaltă performanță și SCUF Gaming, un inovator și creator de controlere de jocuri de înaltă performanță...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Inapoi sus