Marsupiu Lorelli, journey, 2 pozitii, grey black, pana la 9 kg

Marsupiu Lorelli, journey, 2 pozitii, grey black, pana la 9 kg

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Nu este nimic mai placut si linistitor pentru copil, decat sentimentul de a simti pe mama atat de aproape.Marsupiul Lorelli JOURNEY este ideal pentru transportarea copilului atunci cand stati in picioare sau cand mergeti pe jos.
  • Purtarea copilului in marsupiu este extrem de convenabila si atunci cand trebuie sa faceti cumparaturi sau sa va miscati prin multime.
  • Folosind marsupiu, greutatea este distribuita uniform intre gat, spate si corp.Exista 2 moduri de pozitionare a bebelusului:fata in fata cu adultul;cu fata orientata catre directia de mers.
  • Dimensiune produs: 50 x 60 x 62 cmGreutate: 3,15 kg Varsta recomandata: 3 12 luniOmologat: EN 13209-2:2015 Caracteristici:pozitionarea cu fata catre mama trebuie sa se faca de la 4 luni+;atunci cand bebelusul isi poate sustine singur capul si umerii, poate sa fi pozitionat cu fata catre directia de mers;pozitia transversala este usor de utilizat, pentru o alaptare discreta;picioarele si soldurile sunt pozitionate intr-o pozitie ergonomica;dotat cu pernuta pentru cap, ce garanteaza siguranta bebelusului in timpul transportului;usor de asamblat si ajustat, clipsuri simple si sigure ce face ca marsupiul sa fie usor de adaptat si folosit de catre parinti;centuri reglabile de siguranta pentru umar si talie;curele solide si reglabile;material lavabil, non toxic si non alergic, cu canale pentru aerisire. material: 100% poliester.Instructiuni de curatare :curatati cu sapun delicat; nu folositi produse de curatat agresive, materiale abrazive sau inalbitoare;spalati la o temperatura de maxim 30°C; nu uscati in uscatorul de rufe, ci lasati-l la aerisit.
  • Nu calcati!dupa fiecare spalare verificati sa nu fie uzate sau deteriorate materialul si cusaturile.

129.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Marsupiu Lorelli, journey, 2 pozitii, grey black, pana la 9 kg

Marsupiu Lorelli, journey, 2 pozitii, grey black, pana la 9 kg

129.99 Lei

Detalii produs

Bebelusului fata in fata cu adultul
Dimensiune produs50 x 60 x 62 cmgreutate315 kg
Varsta recomandata3 12 luniomologaten 1320922015
Caracteristici pozitionarea cu fata catre mama trebuie sa se faca de la 4 luni
- material lavabil, non toxic si non alergic, cu canale pentru aerisire. - material100 poliesterinstructiuni de curatare curatati cu sapun delicat

Mai multe oferte


Inapoi sus