Masa de joaca din lemn cu scaune pentru 4 copii Plum 2017

Masa de joaca din lemn cu scaune pentru 4 copii Plum 2017

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Masa De Joaca Din Lemn Cu Scaune Pentru 4 Copii Plum 2017Masa circulara de picnic este perfecta pentru acele petreceri lungi de ceai de vara in gradina.Fabricat din lemn din surse durabile, Dumneavoastra, ca parinti, puteti fi siguri ca, cumparati o masa de picnic de inalta calitate, etica.Dimensiunea perfecta pentru intreaga gasca, aceasta masa de picnic cu patru locuri va inspira ore intregi de joaca creativa si imaginativa.Masa de picnic este finisata cu o culoare unica de verdeata, permitandu-i sa se potriveasca perfect in orice peisaj de gradina!
  • Caracteristici:Varsta recomandata: 18 luni +Greutatea maxima a utilizatorului: 50 kgAuto-asamblare necesara: DaGreutate produs: 12 kgDimensiuni asamblate: L 120 x l 120 x H 50 cmMaterial: Acest produs este fabricat din lemn certificat FSC®Timp de asamblare: 1 adult aprox. 30 minuteInstructiuni de asamblare: Faceti click aici pentru a descarca PDF-ul de instructiuni de asamblare.Avertizari:In timpul jocului se recomanda supravegherea copiilor catre un adult.Este necesara asamblarea de catre un adult. Pentru utilizare in exterior.
  • Fondat in 1988 brandul Plum este o afacere de familie care are peste 30 de ani de experienta, producand o gama variata si inovativa de jucarii de exterior.
  • Avertismente si precautii de utilizare!!! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani.
  • Jucaria/produsul poate contine piese mici si necesita asamblare de catre un adult.
  • Va rugam sa nu dati jucaria/produsul copilui/sa nu-l lasati sa se joace/sa foloseasca produsul numai dupa ce a fost complet asamblat/asamblata si verificata/verificat si au fost indepartate ambalajele.
  • Numai pentru uz casnic/ rezidential.
  • Va rugam sa respectati instructiunile de montare pe care le veti primi la achizitionarea jucariei si suprafata adecvata de amplasare a jucariei.
  • Daca jucaria a necesitat montare, va rugam sa efectuati verificarea si intretinerea periodica a partilor principale, a elementelor de sustinere, fixare, ancorare.

899.90 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Masa de joaca din lemn cu scaune pentru 4 copii Plum 2017

Masa de joaca din lemn cu scaune pentru 4 copii Plum 2017

899.90 Lei

Detalii produs

Caracteristici
Varsta recomandata18 luni
Greutatea maxima a utilizatorului50 kg
Auto-asamblare necesaraDa
Greutate produs12 kg
Dimensiuni asamblateL 120 x l 120 x
MaterialAcest produs este fabricat din lemn certificat
Timp de asamblare1 adult aprox 30 minute
Instructiuni de asamblareFaceti click aici pentru a descarca
Pdf-ul de instructiuni de asamblare.avertizari

Mai multe oferte


Inapoi sus