Vidaxl Masă de picnic, 115x115x81 cm, bambus

Vidaxl Masă de picnic, 115x115x81 cm, bambus

  • Cu mult spațiu pentru a crea noi amintiri în aer liber, această masă de picnic din bambus poate fi o alternativă excelentă la configurația tradițională a scaunului și mesei.
  • Material premium: Masa de picnic este realizată din bambus, din surse durabile, care este ecologic și extrem de durabil.
  • Materialul nu își schimbă culoarea mult timp.Blat unic: Blatul mesei este realizat din bambus tăiat de-a lungul fibrelor și așezate unele lângă altele.
  • Fibrele bambusului fac fiecare masă unică, pentru a adăuga caracter exteriorului frumos al fiecărei mese.Cadru stabil: Cadrul din bambus al mesei de exterior asigură robustețe și stabilitate.
  • Notă:Pentru a prelungi durata de viață a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl protejați cu o husă impermeabilă.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

PremiumMasa de picnic este realizata din bambus din surse durabile care este ecologic si extrem de durabil
Materialul nu isi schimba culoarea mult timp.blat unicBlatul mesei este realizat din bambus taiat dea lungul fibrelor si asezate unele langa altele
Fibrele bambusului fac fiecare masa unica, pentru a adauga caracter exteriorului frumos al fiecarei mese.cadru stabilCadrul din bambus al mesei de exterior asigura robustete si stabilitate
NotaPentru a prelungi durata de viata a mobilierului dvs de exterior va recomandam sa il protejati cu o husa impermeabila

Inapoi sus