Holicy Masinuta electrica de politie mercedes sl500 90w premium negru

Holicy Masinuta electrica de politie mercedes sl500 90w premium negru

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Copilul tau viseaza sa devina ofiter de politie in viitor?
  • Lasa-l sa empatizeze cu acest rol important astazi suntem siguri ca masina de politie este un element care va face fiecare joc sa ia o dimensiune complet diferita.
  • Acest articol pentru copii arata ca o masina adevarata cu diferenta ca a fost adaptata unui copil mic.
  • Constructia solida si puternica din materiale de inalta calitate este responsabila de distractia constanta multi ani.
  • Masinuta este proiectata intr-un stil modern, care va satisface gusturile nu numai ale celor mai tineri iubitori de jucarii auto, dar si ale parintilor lor.
  • Interiorul rafinat in cel mai mic centimetru si elementele care imita anumite detalii il vor face pe copilul tau sa se simta ca intr-o masina reala.
  • Masinuta SL500 este destinata tuturor copiilor de peste 3 ani, dar sub ochiul tau atent chiar si calatorii mai tineri o pot folosi.
  • Masina prezentata este certificata CE, iar asamblarea sa este extrem de simpla si scurta va dura aproximativ 30 de minute.
  • Masinuta POLICE Mercedes SL500 echipata PREMIUM 2 Motoare electrice de putere 45W Echipata cu BATERIE 12V 7Ah Scaun tapitat cu piele ecologica, confortabil pentru copil Roti moi din cauciuc EVA Efecte sonore autentice unei masini de politie Sirena autentice unei masini de politie Schimbator directie , mers inainte sau inapoi Music player echipat cu Bluetooth, port USB si CARD minSD Pornire Oprire din Buton Volan multifunctional cu claxon si comenzi muzica Faruri si Stop-uri cu LED 2 Usi cu deschidere, siguranta EFECTE LUMINOASE Pornire LENTA pentru confortul copilului Oprire LENTA pentru confortul copilului Produsul include INCARCATOR si TELECOMANDA CONTROL PARENTAL prin telecomanda de la distanta 3 nivele de viteza selectabile din telecomanda Masinuta mai poate fi ghidata manual de catre copil Volan echipat cu butoane pentru activare efecte sonore Indicator volataj baterie Sistem de iluminat Conexiune Mp3 prin cablu jack Treapta de marsarier Centura de siguranta Greutate proprie 20 Kg Greutate total admisa 50Kg Produs recomanda pentru copil 24-72 Luni Dimensiunile produsul montat 122 x 68 x 52 cm Benficiati de GARANTIE 24 Luni Transport GRATUIT Posibilitate RETUR SERVICE si POST-Garantie..

1,199.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Holicy Masinuta electrica de politie mercedes sl500 90w premium negru

Holicy Masinuta electrica de politie mercedes sl500 90w premium negru

1,199.00 Lei

Mai multe oferte


Inapoi sus