Masuta si centru de activitati 2 in 1, cu tobogan, lumini si sunete, albastru, SALAMANDRA KIDS

Masuta si centru de activitati 2 in 1, cu tobogan, lumini si sunete, albastru, SALAMANDRA KIDS

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Masuta si Centru de Activitati 2 in 1, cu Tobogan, Lumini si Sunete, Albastru, Salamandra Kids Activitati diversificate si interesante penntru copilul tau, la doar o atingere distanta.
  • Centrul de activitati cu Tobogan este unul plin de culoare si il va ajuta pe copil sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa.
  • Functiile jucariei: Picioruse detasabile: puteti sa va bucurati de o masuta sau de un centru de activitati pur si simplu.
  • Aceasta jucarie cu activitati si pian se poate utiliza la inceput ca centru de activitati culcat pe podea, apoi poate deveni o masuta, prin atasarea picioarelor.
  • Tobogan detasabil cu 3 bile incluse si o Ratusca in varf Hipopotam haios: gura hipopotamului se deschide atunci cand apasati pe partea din spate Ciupercuta detasabila: si sub ciupercuta sta ascuns un cuib cu oua Vacuta care vasleste: copilul poate trage de maneta pentru a simula miscarea naturala Sfera luminoasa, rotativa Set 3 roti ce se pot invarti pe principiul rotilor dintate Arcada jucarii deasupra toboganului Buton in forma de fluturas pentru schimbarea tipului de interactiune cu jocul 5 butoane animalute cu multiple functii 5 Clape pian: Do, Re, Mi, Fa, So Orificiu protejat cu bilute: atunci cand copilul apasa pe clapele pianului bilutele sar in sus Buton ON/OFF Un minunat mod de a va putea ajuta copilul sa se dezvolte armonios!
  • Centrul de activitati este cu redare in limba engleza si printre altele, il ajuta pe copil sa raspunda la intrebari scurte, prin care sa identifice animalutul.
  • Intrebarea se repeta pana cand copilul ofera raspunsul corect, iar apoi, odata oferit raspunsul corect, trebuie sa identifice un alt animal.
  • In varf, puteti pune fie ciupercuta, fie puisorul.
  • Dimensiuni masuta asamblata: Inaltime: 46.5 cm Lungime: 33 cm Latime: 33 cm Produsul este ambalat intr-o cutie proprie cu dimensiunile de: Inaltime: 31 cm Lungime: 43 cm Latime: 11 cm Jucaria functioneaza cu ajutorul a 3 baterii 1.5V AA.
  • Bateriile nu sunt incluse!

170.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Masuta si centru de activitati 2 in 1, cu tobogan, lumini si sunete, albastru, SALAMANDRA KIDS

Masuta si centru de activitati 2 in 1, cu tobogan, lumini si sunete, albastru, SALAMANDRA KIDS

170.99 Lei

Detalii produs

JucarieiPicioruse detasabileputeti sa va bucurati de o masuta sau de un centru de activitati pur si simplu
Hipopotam haiosGura hipopotamului se deschide atunci cand apasati pe partea din spate
Ciupercuta detasabilaSi sub ciupercuta sta ascuns un cuib cu oua
Vacuta care vaslesteCopilul poate trage de maneta pentru a simula miscarea naturala
Clape pianDo
Orificiu protejat cu biluteAtunci cand copilul apasa pe clapele pianului bilutele sar in sus
Dimensiuni masuta asamblataInaltime465 cm
Lungime33 cm
43 cm
Latime33 cm
11 cm
Produsul este ambalat intr-o cutie proprie cu dimensiunile deInaltime31 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus