Intuitext Matematica clasa vii volum v

Intuitext Matematica clasa vii volum v

  • Geometrie: intre joc si nota 10 este o serie inovatoare de produse software educationale de matematica si se adreseaza elevilor din clasele a VI-a si a VII-a.
  • Copiii vor fi atrasi intr-o aventura petrecută in Egiptul Antic, pe timpul Faraonului Ptolemeu, unde il vor asista pe invatatul Euclid in rezolvarea problemelor si vor fi ghidati pas cu pas in procesul de invatare a geometriei.
  • Geometrie clasa a VII-a “De ce lesina elefantii? este destinat tuturor elevilor care studiaza cercul: Cercul. Unghi la centru si unghi inscris in cerc. Teoreme despre coarde si arce de cerc. Pozitiile relative ale unei drepte fata de un cerc. Pozitiile relative a doua cercuri. Poligoane inscrise in cerc. Calcularea unor elemente in poligoanele regulate. Lungimea cercului si aria discului. Patrulatere inscriptibile. Trusa de geometrie virtuala, sintezele, explicatiile, zecile de teste, jocurile interactive si exemplele grafice reprezinta cel mai eficient mod pentru pregătirea tezelor cu subiect unic.
  • Este un produs avizat si recomandat de expertii din Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

GeometrieIntre joc si nota 10 este o serie inovatoare de produse software educationale de matematica si se adreseaza elevilor din clasele a
Vii-a “de ce lesina elefantii? - este destinat tuturor elevilor care studiaza cercul

Inapoi sus