Maxi Cosi - scaun auto beryl, nomad grey

Maxi Cosi - scaun auto beryl, nomad grey

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Scaunul auto Maxi-Cosi Beryl este recomandat de la nastere la 7 ani, acesta creste împreuna cu copilul dvs. pentru o calatorie sigura, confortabila si pentru o utilizare mai lunga.
  • Ajustarea cu usurinta pentru a se potrivi atat nou-nascutului, cat si copilului dvs. pana la 7 ani, are pozitii orientate cu spatele si cu fata la sensul de mers si este singurul scaun de masina de care aveti nevoie.
  • Scaunul este construit folosind tehnologia noastra inovatoare de înalta performanta G-CELL pentru o protectie maxima împotriva impactului lateral, dar si cu perne cu aer Air Protect la nivelul tetierei Este foarte simplu sa schimbati directia de mers de la rear facing la front facing, atunci cand va veni momentul sa o faceti, si este compatibil cu toate masinile, utilizand ISOFIX -ul sau centura de siguranta a masinii pentru confortul dumneavoastra.
  • Caracteristici: 0-25 kg rear facing 0-13 kg front facing 9-25 kg reductor nou-nascut compatibil pana la 13 kg 5 pozitii de inclinare hamuri „easy in harness” pana la 7 ani instalare isofix sau centura masinii protectie laterala imbunatatita cu tehnologia G-cell si Air Protect sistem anti-utilizare necorespunzatoare Posibilitati de instalare: isofix+suport picior 0-18 kg(0-4 ani) centura+suport picior 0-25 kg (0-7 ani) Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene ECE R44/04 Fabricat in Olanda.

2,268.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Maxi Cosi - scaun auto beryl, nomad grey

Maxi Cosi - scaun auto beryl, nomad grey

2,268.00 Lei

Detalii produs

Caracteristici025 kg rear facing 013 kg front facing 925 kg reductor nounascut compatibil pana la 13 kg 5 pozitii de inclinare hamuri easy in harness pana la 7 ani instalare isofix sau centura masinii protectie laterala imbunatatita cu tehnologia
Posibilitati de instalareIsofixsuport picior 018 kg(04 ani) centurasuport picior 025 kg (07 ani)

Mai multe oferte


Inapoi sus