Blue Rabbit Modul swing basic fara leagane bluerabbit 2.0

Blue Rabbit Modul swing basic fara leagane bluerabbit 2.0

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • MODUL SWING BASIC-LEAGAN FARA SEZUTURI Ideal pentru orice turn BlueRabbit 2.0Puteti alege accesoriile de leganare preferate din catalogul KBT.
  • Conexiunile de metal sunt cele mai robuste de pe piata, astfel, materialul lemnos tratat si feroneria de ultima generatie confera construirea unui leagan robust si extrem de stabil.
  • Atasati versiunea mare pentru turnurile cu platforma de 1,5m iar versiunea mica la platforma de 1,2m.
  • Cutia de asamblare este identica pentru ambele variante, numai lungimea grinzilor este diferita.Pachetul contine: materialul lemnos, feronerii, accesorii de prindere.Pretul NU CONTINE accesoriile de pe poza.
  • Specificatii Platforma variabila: 120 cm, 150 cmMaterie prima material lemnos brad impregnat sau material premiumGreutate 40 kgNecesarul de cantitate de vopsea pentru vopsire 1lPentru zonele de siguranta recomandăm pavajul din cauciuc, model recomandat 4 cm grosime Varsta recomandata: 3-14 ani Certificat TÜV NORD BlueRabbit este o marca KBT care a creat o gama de spatii de joaca din lemn modulare.
  • Inainte de a achizitiona un spatiu de joaca, poate te-ar interesa:Despre lemnul spatiilor de joaca (blog ookee) Cum montam un spatiu de joaca (video)Doresti montaj?
  • Suna la Ookee.ro pentru consultanta specializata!

999.90 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Blue Rabbit Modul swing basic fara leagane bluerabbit 2.0

Blue Rabbit Modul swing basic fara leagane bluerabbit 2.0

999.90 Lei

Detalii produs

ContineMaterialul lemnos feronerii accesorii de prinderepretul
Platforma variabila120 cm 150 cmmaterie prima material lemnos brad impregnat sau material premiumgreutate 40 kgnecesarul de cantitate de vopsea pentru vopsire 1lpentru zonele de siguranta recomandam pavajul din cauciuc model recomandat 4 cm grosime
Varsta recomandata314 ani
Inainte de a achizitiona un spatiu de joaca, poate te-ar interesa

Mai multe oferte


Inapoi sus