Nip - suzeta latex cherry boy, 6+ luni, 2 bucati

Nip - suzeta latex cherry boy, 6+ luni, 2 bucati

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Suzetele Nip Cherry sunt disponibile in doua marimi si sunt create pentru a se potrivi perfect cu proportiile fetei si maxilarului pe parcursul fiecarei etape de dezvoltare a bebelusului.
  • Suzetele Nip Cherry sunt realizate din latex un material natural de culoarea mierii , realizat din laptele de la arborii de cauciuc; foarte rezistent la intinderi si muscaturi datorita elasticitatii sale; antistatic, nu atrage praful si puful.
  • Gama de suzete nip Family modele atractive cu diverse animale, in culori luminoase, cu inel pentru o prindere sigura, tetine moi anatomice, cu forma ortodontica (din latex sau silicon). Gama de suzete nip Cherry: culori moderne, luminoase, perlate, pentru baieti si fete; tetine moi anatomice din latex, cu forma rotunda, ce ofera o senzatie de alaptare naturala; scutul protector rotunjit impiedica crearea punctelor de presiune; deschizaturile largi pentru ventilatie, aflate pe laturile scutului protector, ii permit pielii sensibile a bebelusului sa respire in mod optim; cu inel pentru o prindere sigura. disponibile in 2 marimi Suzetele Nip sunt fabricate integral in Germania, din materiale de inalta calitate, fara BPA.

21.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Nip - suzeta latex cherry boy, 6+ luni, 2 bucati

Nip - suzeta latex cherry boy, 6+ luni, 2 bucati

21.00 Lei

Detalii produs

CherryCulori moderne luminoase perlate pentru baieti si fete

Mai multe oferte


Inapoi sus