NOVAMA - aspirator nazal electric pingo, pentru copii 0-12 ani, 2 moduri de aspirare, 2 varfuri...

NOVAMA - aspirator nazal electric pingo, pentru copii 0-12 ani, 2 moduri de aspirare, 2 varfuri...

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Fiecare parinte stie cat de importanta este igiena nazala a copiilor, mai ales in primele luni din viata.
  • Un nas infundat poate afecta hranirea, somnul, sau confortul general al copilului.
  • Deoarece bebelusii si copii nu isi pot sufla nasul singuri, acestia au nevoie de ajutorul tau, iar aici intervine aspiratorul nazal electric pentru copii Novama Pingo . Aspiratorul poate fi utilizat pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 12 ani.
  • Datorita varfurilor moi si flexibile, golirea nasului va fi mai blanda si mai eficienta.
  • Caracteristici Destinat copiilor cu varste cuprinse intre 012 luni; Simplu de utilizat; Aspiratie eficienta; Alimentare cu baterii de tip AA (incluse in pachet); Design pentru copii; Efecte sonore (12 melodii); Zgomot redus (poate fi folosit si in timp ce copilul doarme); 2 moduri de aspirare; 2 varfuri din silicon (mic si mare); Usor de curatat.
  • Fiind usor de utilizat si functionand pe baterii, aspiratorul nazal electric pentru copii Novama Pingo poate fi luat in excursii, vancate, sau folosit acasa.
  • De asemenea, poate fi utilizat pe timp de noapte, chiar si atunci cand copilul doarme, fiind usor de manevrat si avand un zgomot redus.
  • Aspiratorul nazal electric pentru copii Novama Pingo este un dispozitiv medical sigur, realizat in conformitate cu directiva CE EC/93/42/EEC MDD, iar pentru productie au fost folosite materiale certificate, bio-compatibile.
  • Procesul de extractie este unul complet igienic, deoarece aspiratorul nazal are 2 varfuri (capete nazale) din silicon, care se pot spala eficient cu apa, spre deosebire de alte aspiratoare, care folosesc filtre din burete pe care se depun secretii si trebuie inlocuite dupa fiecare utilizare.
  • Dimensiuni interschimbabile ale varfurilor Aspiratorul nazal electric pentru copii Novama Pingo poate fi ajustat atat la tipul de scurgere a nasului, cat si la dimensiunea narilor copilului, pentru o aspirare eficienta si adecvata, chiar si atunci cand secretia este groasa si suparatoare.

149.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
NOVAMA - aspirator nazal electric pingo, pentru copii 0-12 ani, 2 moduri de aspirare, 2 varfuri...

NOVAMA - aspirator nazal electric pingo, pentru copii 0-12 ani, 2 moduri de aspirare, 2 varfuri...

149.00 Lei

Detalii produs

AspirareIntermitent sau cotinuu care va permit sa ajustati metoda de utilizare a dispozitivului la tipul de secretie nazala
Cele mai multe incercari esuate de aspiratie se datoreaza utilizatii necorespunzatoare a dispozitivuluiUnghi gresit de introducere a varfului in nas sau aderenta inexacta a varfului la peretii nasului
Pachetul contine
SpecificatiiTip produsaspirator nazal
Tip functionareElectric
Material invelisPlastic
Material varfSilicon
Varsta0 12 ani
Putere aspirare450 mmhg (60 kpa)
Nivel zgomot7580 db
Dimensiuni produs98 x 45 x 143 cm
Greutate produs146 g
Dimensiuni cutie13 x 195 cm
Greutate totala pachet311 g
CuloareAlb

Inapoi sus