Corint Omul timpului meu, dalia sofer

Corint Omul timpului meu, dalia sofer

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Romanul Omul timpului meu, a carui actiune se desfasoara in Iran si New York, spune povestea lui Hamid Mozaffarian, care s-a instrainat de sine si de lumea din jurul sau.
  • Dupa ce a lucrat zeci de ani ca interogator pentru regimul iranian, Hamid calatoreste intr-o misiune diplomatica la New York, unde isi intalneste familia exilata si ia cenusa tatalui sau, care a murit dorindu-si sa fie inmormantat in Iran.
  • Revazandu-se cu fratele sau si alti exilati, Hamid este fortat sa se confrunte cu propriul trecut, cu natura perfida a violentei si cu credinta sa intr-un sistem care l-a tinut captiv atatia ani.
  • Complex din punct de vedere politic si convingator la nivel afectiv, Omul timpului meu exploreaza diferite tipuri de pierdere – a oamenilor, a locurilor, a idealurilor, a timpului si a sinelui.
  • Acesta nu este doar un roman despre familie si amintiri, ci si despre interdependenta dintre rapitor si captiv, dintre cetatean si tara, dintre individ si propria sa mostenire.
  • Cu sensibilitate si forta, Dalia Sofer dezvaluie vietile interioare ale unei generatii sacrificate.
  • Sofer realizeaza cu compasiune, intelegere si umor necrutator portretul unui barbat prea inteligent ca sa ignore cu desavarsire consecintele comportamentului sau si, totodata, neputincios ca sa reziste momentului istoric tumultuos. – Kirkus Fascinant si tulburator... Tensiunea dintre eleganta limbajului lui Sofer si dezvaluirea nihilista a antieroului ei subliniaza ironia titlului, care dezvaluie vanitatea afirmatiei ca actiunile unei persoane pot fi scuzate de contextul istoric.
  • Cititorii vor gasi meditatia lui Sofer despre capacitatea puterii de a corupe la fel de relevanta si ingrijoratoare ca stirile de ultima ora. – Publishers Weekly Un personaj memorabil si dificil care poate fi considerat o intruchipare a patimirii spirituale a Iranului incepand cu revolutia din 1979. Un roman puternic, complex si plin de suferinta, care devine si mai relevant ca urmare a tensiunilor actuale. – Library Journal Numar pagini: 448Dimensiuni: 13 x 20 cmTip coperta: BrosataAn aparitie: 2021Autor: Dalia Sofer

44.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Corint Omul timpului meu, dalia sofer

Corint Omul timpului meu, dalia sofer

44.99 Lei

Detalii produs

Pagini448dimensiuni13 x 20 cmtip copertabrosataan aparitie2021autordalia

Mai multe oferte


Inapoi sus