Vidaxl Organizator pentru dulap suspendat, cu 7 rafturi, 2 buc.

Vidaxl Organizator pentru dulap suspendat, cu 7 rafturi, 2 buc.

  • Aceste organizatoare de dulap suspendate, clasice, cu 7 rafturi, sunt o alegere perfectă pentru a face ordine în dulap și a-l organiza pe categorii.
  • Depozitare suplimentară: Acest organizator de șifonier suspendat are 7 rafturi, valorificând la maximum spațiul de depozitare din șifonier.Design deschis: Cu ajutorul designului deschis, îl puteți accesa cu ușurință și lua de pe rafturi orice obiecte de care aveți nevoie.Utilizare ușoară: Cu designul său convenabil suspendat, puteți pune acest accesoriu de depozitare pentru dulap, cu rafturi, pe orice bară de îmbrăcăminte sau poliță din plasă. Notă:Fiecare produs vine cu un manual de asamblare în cutie, pentru asamblare ușoară.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

SuplimentaraAcest organizator de sifonier suspendat are 7 rafturi valorificand la maximum spatiul de depozitare din sifonierdesign deschiscu ajutorul designului deschis il puteti accesa cu usurinta si lua de pe rafturi orice obiecte de care aveti nevoieutilizare usoaracu designul sau convenabil suspendat puteti pune acest accesoriu de depozitare pentru dulap cu rafturi pe orice bara de imbracaminte sau polita din plasa
NotaFiecare produs vine cu un manual de asamblare in cutie pentru asamblare usoara

Inapoi sus