Vidaxl Pantofar, gri sonoma, 60x35x70 cm, lemn compozit

Vidaxl Pantofar, gri sonoma, 60x35x70 cm, lemn compozit

  • Acest dulap de pantofi practic și elegant prezintă o soluție excelentă de depozitare a pantofilor pentru dormitorul și holul dumneavoastră. Nu veți mai fi deranjat de încălțămintea care se adună în dezordine pe podea.
  • Material premium: Lemnul compozit este de o calitate excepțională, cu o suprafață netedă și, de asemenea, prezintă durabilitate, stabilitate și rezistență la umiditate.Spațiu amplu de depozitare: Acest dulap pentru pantofi oferă spațiu amplu, cu rafturi, permițându-vă să vă păstrați pantofii bine organizați.Blat robust: Blatul stabil poate fi folosit pentru a expune obiecte decorative precum rame foto sau plante în ghiveci.Design special: Îl puteți fixa pe sol sau pe perete în funcție de propriile nevoi.
  • AVERTISMENT:Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

PremiumLemnul compozit este de o calitate exceptionala cu o suprafata neteda si de asemenea prezinta durabilitate stabilitate si rezistenta la umiditatespatiu amplu de depozitareacest dulap pentru pantofi ofera spatiu amplu cu rafturi permitanduva sa va pastrati pantofii bine organizatiblat robustblatul stabil poate fi folosit pentru a expune obiecte decorative precum rame foto sau plante in ghivecidesign specialil puteti fixa pe sol sau pe perete in functie de propriile nevoi
AvertismentPentru a preveni rasturnarea acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivul de prindere pe perete inclus

Inapoi sus