Woodies Safe Dreams Patut balansoar, co-sleeping din lemn, noble alb 90 x 40 cm

Woodies Safe Dreams Patut balansoar, co-sleeping din lemn, noble alb 90 x 40 cm

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Patutul mic Woodies Dream Crib este o alternativa sigura si certificata la cosuletele de tip Moses pe care Woodies Safe Dreams o propune parintilor care vor sa-si tina aproape bebelusul in permanenta.
  • Perfect pentru dormitoarele mici!
  • Datorita dimensiunilor reduse, 90 x 40 cm, Patutul de noptiera este perfect pentru un dormitor mic, poate fi asezat in partea dreapta sau stanga a patului parintilor.
  • Dimensiunea si structura sa usoara va vor permite sa-l mutati si sa-l asezati in orice camera, astfel incat bebelusul sa fie aproape si la vedere in timpul sarcinilor zilnice.
  • Materiale de inalta calitate!
  • Construit din lemn masiv, pin de cea mai buna calitate si vopsit in doua straturi cu vopsea certificata pe baza de apa, non-toxica, Patutul 90 x 40 cm de la Woodies constitue o piesa rezistenta si sigura pentru ingrijirea copilulului tau.
  • Designul pătuțului pentru bebeluși oferă posibilitatea de a reacționa la sunete și vizibilitate atât pe partea dreaptă cât și pe partea stângă a copilului și nu doar ceea ce se întâmplă deasupra lui, așa cum se întâmplă în coșurile și leagănele tradiționale.
  • Beneficiile co-sleeping: Extinde conexiunea dintre mama si copil creata in vietii din burtica; Copilul doarme mai linistit deoarece simte prezenta mamei, aude respiratiile si miscarile, care ii dau impresia ca nu este singur; Faciliteaza hranirea la san; Un somn mai profund atat pentru mama, cat si pentru copil, care va fi mult mai odihnit si mai calm si pe timpul zilei; Mini Patutul Woodies Safe Dreams ofera capacitatea de a reactiona la sunete si imagini din partea dreapta si stanga a bebelusului si nu numai la ceea ce se intampla deasupra lui, asa cum este cazul cosurilor si leaganelor traditionale. Înălțimea saltelei in mini-patutul pentru bebelusi este de 34 cm.
  • Pătuțul pentru copii este destinat copiilor între 0 și 7 luni și va fi ulterior perfect ca un coș pentru jucării plusate. ☑ balustrii sunt plați, mai durabili ☑ din lemn de pin de primă clasă ☑ structură deschisa care asigură circulația aerului ☑ dimensiunea și ușurința construcției care să permită mutarea și poziționarea sa oriunde în casă ☑ ideal pentru dormitoare mici ☑ distanta dintre balustrii din componenta patului respecta normele europene ☑ elemente de imbinare si feronerie de cea mai buna calitate ☑ construit cu o atentie deosebita, desăvârșit in fiecare detaliu ☑ Toate lacurile folosite sunt din substante non-toxice si foarte rezistente in timp, in conformitate cu standardele CE ☑ respecta toate standardele de calitate ale UE Varsta recomandata: 0-7 luni DATE TEHNICE DIMENSIUNI EXTERIOARE: 102 x 54 x 88 cm DIMENSIUNI INTERIOARE (pentru saltea): 90 x 40 cm INALTIMEA DE BAZA (pentru suportul de saltea, masurat de la podea) Adâncimea de la podea până la marginea superioară a laturii : 34 cm DIMENSIUNILE COSULETULUI: Distanța dintre balustri: laturi mai lungi: 54 mm Lățimea balustrului: 22 mm CULOARE: alb MATERIAL: Pin Solid + placă HDF (blaturi) GREUTATE PRODUSULUI: 9 kg Produsul nu este montat . Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar cateva minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.
  • Pretul afisat nu include montajul, salteaua, alte piese de mobilier si accesoriie din imaginea de prezentare a produsului.

720.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Woodies Safe Dreams Patut balansoar, co-sleeping din lemn, noble alb 90 x 40 cm

Woodies Safe Dreams Patut balansoar, co-sleeping din lemn, noble alb 90 x 40 cm

720.00 Lei

Detalii produs

Co-sleeping
Varsta recomandata07 luni
Exterioare102 x 54 x 88 cm
Interioare (pentru saltea)90 x 40 cm
Adancimea de la podea pana la marginea superioara a laturii34 cm
Cosuletului
Distanta dintre balustriLaturi mai lungi54 mm
Latimea balustrului22 mm
CuloareAlb
Material
Produsului9 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus