Patut suplimentar pentru copii, 90 x 40 cm, din lemn de pin, laterale mdf, Woodies safe dreams, noble crib, alb

Patut suplimentar pentru copii, 90 x 40 cm, din lemn de pin, laterale mdf, Woodies safe dreams, noble crib, alb

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Mini Patut Woodies Safe Dreams Noble White Crib .bd-grid { display: grid; display: grid; grid-template-columns: repeat(3, minmax(0, 1fr)); row-gap: 50px; column-gap: 50px; justify-items: center; text-align: center; } @media screen and (max-width: 600px) { .bd-grid { display: grid; grid-template-columns: repeat(1, minmax(0, 1fr)); } } .bd-grid-s { display: grid; display: grid; grid-template-columns: repeat(2, minmax(0, 1fr)); row-gap: 50px; column-gap: 50px; justify-items: center; text-align: center; align-items: center; } @media screen and (max-width: 600px) { .bd-grid-s { display: grid; grid-template-columns: repeat(1, minmax(0, 1fr)); } } Caracteristici pincipale: Un loc stabil de dormit care stimuleaza dezvoltarea bebelusului; Fabricat din lemn de pin de clasa I; Certificat de siguranta; Greutatea redusa permite mutarea cu usurinta a patutului; Perfect pentru un dormitor cu putin spatiu.
  • Beneficiile co-sleeping: Extinde conexiunea dintre mama si copil creata in vietii din burtica; Copilul doarme mai linistit deoarece simte prezenta mamei, aude respiratiile si miscarile, care ii dau impresia ca nu este singur; Faciliteaza hranirea la san; Un somn mai profund atat pentru mama, cat si pentru copil, care va fi mult mai odihnit si mai calm si pe timpul zilei; Mini Patutul Woodies Safe Dreams ofera capacitatea de a reactiona la sunete si imagini din partea dreapta si stanga a bebelusului si nu numai la ceea ce se intampla deasupra lui, așa cum este cazul cosurilor si leaganelor traditionale.
  • Patut pentru copii 0-7 luni Mini Patutul Woodies Safe Dreams Classic Crib este un loc extrem de potrivit pentru primele luni de viata in care copilul prefera sa doarma in camera parintilor.
  • Dimensiunea redusa va permite sa potriviti patutul chiar si intr-un dormitor mic sau sa il adaugati langa patul parintilor.
  • Astfel bebelusul adoarme mai usor, simtind prezenta ocrotitoare a mamei.
  • Datorita constructiei sale stabile, este foarte sigur, iar designul atemporal va da un caracter unic oricarui interior.
  • Date tehnice: Dimensiuni exerioare: 94 x 54 x 88 cm; Dimensiuni interioare (pentru saltea): 90 x 40 cm; Inaltimea bazei, masurata de la podea: 34 cm; Distanta dintre lamele: 54 mm; Dimensiuni lamele: 22 mm; Material: lemn de pin, MDF; Greutate: 9 kg; Kit de ansamblare rapida. * Acest model nu este un pat suplimentar traditional cu optiunea de atasare la patut! ** Pretul afisat nu include montajul, salteaua, alte piese de mobilier sau accesoriie din imaginile de prezentare a produsului.

465.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Patut suplimentar pentru copii, 90 x 40 cm, din lemn de pin, laterale mdf, Woodies safe dreams, noble crib, alb

Patut suplimentar pentru copii, 90 x 40 cm, din lemn de pin, laterale mdf, Woodies safe dreams, noble crib, alb

465.00 Lei

Detalii produs

DisplayGrid
Grid
Grid
Grid-template-columnsRepeat(3 minmax(0 1fr))
Repeat(1 minmax(0 1fr))
Repeat(2 minmax(0 1fr))
Repeat(1 minmax(0 1fr))
Row-gap50px
50px
Column-gap50px
50px
Justify-itemsCenter
Center
Text-alignCenter
Center
} @media screen and (max-width600px) bdgrid displaygrid
600px) bdgrids displaygrid
} } .bd-grid-s { displayGrid
Align-itemsCenter
Caracteristici pincipaleUn loc stabil de dormit care stimuleaza dezvoltarea bebelusului
Beneficiile co-sleepingExtinde conexiunea dintre mama si copil creata in vietii din burtica
Date tehniceDimensiuni exerioare94 x 54 x 88 cm
Dimensiuni interioare (pentru saltea)90 x 40 cm
Inaltimea bazei, masurata de la podea34 cm
Distanta dintre lamele54 mm
Dimensiuni lamele22 mm
MaterialLemn de pin
Greutate9 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus