Playmobil - ferrari sf90 stradale

Playmobil - ferrari sf90 stradale

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Va prezentam un nou si interesant model de supermasina din flota de masini PLAYMOBIL: Ferrari SF90 Stradale.
  • Simtiti cum aspectul inconfundabil al vehiculului Ferrari prinde viata in acest model unic.
  • Ferrari SF90 Stradale de la PLAYMOBIL fascineaza prin liniile elegante si aerodinamice, prin culoarea iconica rosu aprins tipica masinilor sport Ferrari, prin designul interior autentic si prin functiile luminoase realiste.
  • Indepartati acoperisul pentru a dezvalui interiorul detaliat care include un tablou de bord iluminat, volan cu logo-ul Ferrari si suficient spatiu pentru a aseza doua figurine PLAYMOBIL.
  • In interiorul portbagajului veti gasi motorul V8. O replica fantastica a supermasinii italiene de serie, ideala pentru ca toti iubitorii de masini sa o expuna, sa o admire sau sa se joace cu ea.Setul include un Ferrari SF90 Stradale cu efecte luminoase, doua figurine, genti de golf, o valiza si alte accesorii.Descopera detaliile:Unic Ferrari: Marcat cu logo-ul autentic Ferrari pe volan, capota, portbagaj si jantele rotilor.Bucura-te de soare: Acoperisul este detasabil pentru a te juca in interior.
  • Capota din spate poate fi, de asemenea, deschisa.Tehnologie ingenioasa de iluminare: Prin apasarea butonului care este plasat pe partea inferioara a vehiculului, modulul de iluminare cu lumini fata si spate, precum si iluminarea tabloului de bord pot fi pornite.
  • Cu functie de oprire automata dupa 2 minute.Asezat ferm: in vehicul exista spatiu pentru doua figurine, care pot fi fixate cu ajutorul unor cleme pentru picioare.Pentru fanii Ferrari: Aceasta super masina sport PLAYMOBIL este un cadou de top pentru adultii pasionati de masini si pentru fanii Ferrari si este un adevarat punct de atractie in orice colectie de masini.In maini sigure: La fel ca toate seturile de joaca PLAYMOBIL, acest model Ferrari indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.
  • Imi plac jucariile PLAYMOBIL pentru ca totul este atat de real.
  • Imi place mult sa-mi creez propriul scenariu de joc cu figurine.
  • Da, este foarte distractiv. un mic fan PLAYMOBIL Din 1974, sistemul de jucarii PLAYMOBIL, creat de Hans Beck, a devenit un clasic al locurilor de joaca pentru copii, cu numeroasele sale lumi creative de la o nava cu pirati la un spital pentru copii.

399.90 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Playmobil - ferrari sf90 stradale

Playmobil - ferrari sf90 stradale

399.90 Lei

Detalii produs

PlaymobilFerrari
Stradale cu efecte luminoase, doua figurine, genti de golf, o valiza si alte accesorii.descopera detaliile
FerrariMarcat cu logoul autentic
Aceasta super masina sport
Bucura-te de soareAcoperisul este detasabil pentru a te juca in interior
Tehnologie ingenioasa de iluminarePrin apasarea butonului care este plasat pe partea inferioara a vehiculului modulul de iluminare cu lumini fata si spate precum si iluminarea tabloului de bord pot fi pornite
Asezat fermIn vehicul exista spatiu pentru doua figurine care pot fi fixate cu ajutorul unor cleme pentru picioare
In maini sigureLa fel ca toate seturile de joaca

Mai multe oferte


Inapoi sus