Pompa electrica pentru san Saro - soft

Pompa electrica pentru san Saro - soft

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Lipsa laptelui matern creeaza disconfort pentru bebelus si griji pentru mama.
  • De aceea, pompa electrica de san reprezinta o alternativa moderna, igienica, confortabila si rapida de stimulare a lactatiei la mame.
  • Daca bebelusul se hraneste cu laptele matern, insa procesul de alaptare nu mai functioneaza natural, atunci o pompa de san poate fi o solutie eficienta atat pentru stimularea sanului, cat si pentru crearea rezervelor de lapte.
  • Dispozitivul este format dintr-o diafragma de silicon care se aplica pe san, iar extragerea laptelui se regleaza folosind variatiile de nivel si viteza ale pompei.
  • Pompa electrica de san ofera confort si simplitate in utilizare, iar setarile de treapta si ritm ofera mamei controlul deplin asupra functionarii aparatului.
  • Caracteristici: produs: elemente componente: diafragma de silicon pentru san, un biberon gradat, o tetina igienica si capac atasabile biberonului, unitate electronica, adaptor pentru conectarea la reteaua electrica functioneaza cu 4 baterii AA sau cu adaptor pentru conectare la sursa de energie electrica sigura si eficienta: motor silentions, actiune de aspiratie automata 2 trepte de actiune: aspiratie intensiva si ritm analog 5 viteze de extragere a laptelui functie de memorare a ultimelor setari..

199.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Pompa electrica pentru san Saro - soft

Pompa electrica pentru san Saro - soft

199.99 Lei

Detalii produs

CaracteristiciProduselemente componentediafragma de silicon pentru san un biberon gradat o tetina igienica si capac atasabile biberonului unitate electronica adaptor pentru conectarea la reteaua electrica functioneaza cu 4 baterii
Aa sau cu adaptor pentru conectare la sursa de energie electrica sigura si eficientaMotor silentions actiune de aspiratie automata 2 trepte de actiuneaspiratie intensiva si ritm analog 5 viteze de extragere a laptelui functie de memorare a ultimelor setari

Mai multe oferte


Inapoi sus