Port bebe bumbac 5 in 1 Womar Zaffiro ko-3zb-069

Port bebe bumbac 5 in 1 Womar Zaffiro ko-3zb-069

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un sac de dormit multifunctional, usor mai larg decat sacii de dormit traditionali, dotat suplimentar cu o gluga pliabila, care este utila dupa baie sau atunci cand dorim sa protejam copilul de curentii de aer.
  • Datorita acesteia, tinerea copilului in brate, adormirea si hranirea este mult mai libera si mai usoara.
  • Interior antialergic 100% bumbac.
  • Fabricat din materiale antialergice de cea mai buna calitate, este o modalitate foarte confortabila, clasica de a-ti infasa bebelusul inca din momentul nasterii.
  • Functii Port Bebe bumbac 5 in 1 1. somn odihnitor – port bebe-ul garanteaza siguranta bebelusului pe timp de noapte, eliminand riscul ca pilota sa fie trasa peste fata sau sa se dezveleasca. 2. perfect pentru plimbari port bebe-ul se va potrivi chiar si intr-un patut mic, asigurand caldura chiar si in timpul plimbarilor lungi in zilele mai reci. 3. de neinlocuit in calatorie port bebe-ul are decupaje pentru curele, datorita carora iti poti fixa cu usurinta copilul, garantandu-i siguranta si caldura atunci cand calatoresti cu masina. 4. pentru carucior port bebe-ul se potriveste perfect caruciorului iar gluga prinsa iti protejeaza copilul de vant. 5. saltea de protectie pentru scaunulauto si carucior cand copilul este mai mare, puteti desface partea superioara a port bebe-ului si il puteti folosi ca baza, datorita careia caruciorul si scaunul auto vor ramane curate.
  • Confort si siguranta pentru copil somnul sanatos si sigur al bebelusului; tineti confortabil si sigur copilul in timpul alaptarii sau hranirii cu biberonul; sporeste confortul in timpul deplasarii cu masina; protejeaza impotriva frigului; tesaturile folosite indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si siguranta Confort pentru tine tinandu-ti copilul intr-un port bebe, ai un sentiment de incredere si confort; iti permite sa lasi bebelusul in bratele altor membri ai familiei cu mai multa incredere si blandete; salteluta pentru carucir sau cosulet auto care va rezista ani de zile.
  • Specificatii Tip de produs: port bebe 5 in 1 Dimensiuni: 75 x 42 cm Varsta recomandata de la nastere Optiuni de utilizare: pentru carucioare si scaune auto Fabricat in Polonia, din tesaturi sigure, certificate, care indeplinesc cerintele ecologice Compozitie: Material exterior: 100% bumbac; tesatura interioara: 100% bumbac; umplutura: 100% poliester

165.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Port bebe bumbac 5 in 1 Womar Zaffiro ko-3zb-069

Port bebe bumbac 5 in 1 Womar Zaffiro ko-3zb-069

165.00 Lei

Detalii produs

ProdusPort bebe 5 in 1
Dimensiuni75 x 42 cm
Optiuni de utilizarePentru carucioare si scaune auto
CompozitieMaterial exterior100 bumbac
Tesatura interioara100 bumbac
Umplutura100 poliester

Mai multe oferte


Inapoi sus