Clientii care au vazut acest produs au vazut si


Bigjigs Puzzle potriveste-ma la locul meu

Bigjigs Puzzle potriveste-ma la locul meu

  • Anteprescolarii si prescolarii mici, curiosi, vor fi incantati sa ridice piesele si sa descopere surprizele din spatele acestora.
  • Un puzzle cu multiple functii educative.
  • In prima faza, copilul va indeparta piesele si va descoperi multimile din spatele acestora, apoi va face sortarea pieselor si plasarea acestora la locul potrivit cu scopul de a forma imaginea completa.
  • Caracteristici: 18 piese din lemn late special dimensionat pentru mainile mici ale copilului dezvolta abilitati kinestetice si de potrivire, vocabularul, dexteritatea, concentrarea contribuie la invatarea numerelor imbunatateste coordonarea ochi-mana baza de lemn frumos colorata realizat din materiale de calitate conform cu standardele Europene curente de siguranta Dimensiune:30 x 30 x 1.2 cm Varsta recomandata:1 6 ani..
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Caracteristici18 piese din lemn late special dimensionat pentru mainile mici ale copilului dezvolta abilitati kinestetice si de potrivire vocabularul dexteritatea concentrarea contribuie la invatarea numerelor imbunatateste coordonarea ochimana baza de lemn frumos colorata realizat din materiale de calitate conform cu standardele
Dimensiune30 x 30 x 12 cm
Varsta recomandata1 6 ani

Inapoi sus