Quax – patut de lemn marie-sofie provence

Quax – patut de lemn marie-sofie provence

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Bebelusul va pasi repede în taramul viselor intr-un patut elegant stabil sigur si durabil.
  • Patutul Marie-Sofie Provence se caracterizeaza prin stilul sau modern si elegant si se potriveste perfect în orice tip de camera.
  • Caracteristici: Patutul Marie-Sofie este pictat cu vopsele special concepute pentru copii care îndeplinesc standardele stricte de siguranta Patutul Marie-Sofie de la Quax respecta normele de siguranta EN 716. Patutul are 3 nivele de reglare a saltelei asa incat va fi foarte comod pentru mamica in fiecare etapa de crestere a bebelusului Patutul pentru bebelusi este realizat din lemn de fag cu insertii de MDF in grilaje Dimensiuni: 129 x 67 x 80 cm Dimensiuni saltea 120 x 60 cm (se achizitioneaza separat) Greutate: 26 kg Conform cu standardele UE de siguranta EN 7161996 Quax creaza mobilier cu design minimalist de peste 20 de ani.
  • Nascut in Belgia Quax si-a propus sa inoveze si sa reinventeze stilul clasic pastrand liniile de design simple si curate si in acelasi timp extrem de elegante si durabile.
  • In ultimii 15 ani Quax a devenit un nume de referinta fiind recunoscut pentru stilul propriu de design: culori inconfundabile forme simple adaptabile oricarui interior...

899.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Quax – patut de lemn marie-sofie provence

Quax – patut de lemn marie-sofie provence

899.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciPatutul
Dimensiuni129 x 67 x 80 cm
Greutate26 kg
Quax a devenit un nume de referinta fiind recunoscut pentru stilul propriu de designCulori inconfundabile forme simple adaptabile oricarui interior

Mai multe oferte


Inapoi sus