Robot multifunctional Babymoov a001136 (verde)

Robot multifunctional Babymoov a001136 (verde)

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Specificatii Are inclusa o spatula Compozitie: fara BPA, polipropilena Ingrijire: recipientele, bolurile si accesoriile se pot spala la masina de spalat vase (exceptand accesoriile electrice) Putere: incalzire 230 V / 500 W si blenduire: 230 V / 3 viteze Sursa de alimentare: Functioneaza la priza (adaptor inclus) Dimensiuni produs: 39,5 x 25 x 31,5 cm In etapa diversificarii. fiecare mamica doreste tot ceea ce este mai bun pentru bebelus: mancare sanatoasa si variata insa acest lucru inseamna mult timp petrecut in bucatarie, iar timpul devine foarte pretios atunci cand devii mamica.
  • Din dorinta de a oferi bebelusilor tot ceea ce este mai bun din fructe, legume, carne etc. si a pastra toate vitaminele si nutrientii, Babymoov a creat Nutribaby (+) pentru diversificare simpla si sanatoasa si pentru clipe placute petrecute alaturi de bebelus.
  • Robotul multifunctional esential pentru mese variate, sanatoase si gustoase, cu multiple functionalitati: aparatul ofera 6 functii distincte: gatire la abur, sterilizator, incalzire biberoane, decongelare alimente, incalzitor biberoane si incalzitor borcane cu mancare pentru copii capacitate de 2.2 litri (1500 ml pentru gatit 700 ml pentru blenduit) se poate gati si blendui in acelasi timp sau separat este prevazut cu 2 recipiente pentru gatirea la abur pentru a putea gati simultan alimente diferite este potrivit pentru a gati toate tipurile de preparate: legume, fructe, carne, peste, cereale, oua etc. are 3 viteze pentru blender pentru a se adapta diferitelor texturi ale alimentelor este prevazut cu vas de gatit pentru suc: sucul lasat de alimentele gatite la abur se colecteaza intr-un vas si poate fi utilizat ulterior la blenduit, pentru a adauga nutrienti in piure-uri este extrem de intuitiv: are incorporat panoul de control si temporizatorul, ceea ce face ca procesul de gatit sa fie extrem de facil se intretine usor: se poate spala la masina de spalat vase (cu exceptia pieselor electrice) accesorii incluse: o spatula IDEAL PENTRU A GATI MESE DELICIOASE IN TOATE ETAPELE DE DEZVOLTARE ALE BEBELUSULUI Robotul perfect pentru bucatarie chiar exista!
  • Pe langa cele 6 functii diferite pe care le ofera, Nutirbaby +. Este echipat cu o consola centrala tactila si dispune de 6 programe automate 1 buton = 1 functie (gatire la abur, blenduire, incalzire sticle si biberoane, incalzire borcane cu mancare, sterilizare, decongelare alimente). Are, de asemenea, si un temporizator incorporat cu alarma sonora si vizuala si oprire automata, astfel ca este extrem de usor de utilizat.
  • Gatirea la abur a alimentelor este extrem de sanatoasa deoarece in felul acesta se pastreaza toate vitaminele si nutrientii acestora.
  • Mai multa aroma si mai multe vitamine tot sucul alimentelor se colecteaza intr-un vas de gatit si poate fi adaugat ulterior in piure, pentru a-l blendui.
  • Robotul are 3 viteze diferite pentru blenduit, astfel incat sa se adapteze cu usurinta diferitelor texturi ale alimentelor si pentru a putea gati piure-uri cu diferite texturi, in functie de preferintele bebelusului.
  • DE CE VEI IUBI ACEST ROBOT DE BUCATARIE?
  • Nutribaby (+) este un produs extrem de versatil, inedit, care are 6 functii diferite: -gatiti la abur toate alimentele (fructe, legume, carne, peste, cereale) si in felul acesta se vor pastra si toti nutrientii alimentelor -blenduiti preparatele pana ating textura dorita (neteda, granulata sau cu bucati) -incalziti sticlele si biberoanele -incalziti borcanele / recipientele cu mancare ale celor mici -sterilizati biberoanele celor mici -decongelati alimentele pentru a gati mancarea rapid.
  • Este un produs extrem de adaptabil va permite sa gatiti mese gustoase si sanatoase pentru bebelus, insa poate fi utilzat fara probleme si pentru a gati pentru intreaga familie.

817.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Robot multifunctional Babymoov a001136 (verde)

Robot multifunctional Babymoov a001136 (verde)

817.99 Lei

Detalii produs

CompozitieFara
IngrijireRecipientele bolurile si accesoriile se pot spala la masina de spalat vase (exceptand accesoriile electrice)
PutereIncalzire 230
W si blenduire230
Sursa de alimentareFunctioneaza la priza (adaptor inclus)
Dimensiuni produs395 x 25 x 315 cm
In etapa diversificarii. fiecare mamica doreste tot ceea ce este mai bun pentru bebelusMancare sanatoasa si variata insa acest lucru inseamna mult timp petrecut in bucatarie iar timpul devine foarte pretios atunci cand devii mamica
Robotul multifunctional esential pentru mese variate, sanatoase si gustoase, cu multiple functionalitatiAparatul ofera 6 functii distinctegatire la abur sterilizator incalzire biberoane decongelare alimente incalzitor biberoane si incalzitor borcane cu mancare pentru copii capacitate de 22 litri (1500 ml pentru gatit 700 ml pentru blenduit) se poate gati si blendui in acelasi timp sau separat este prevazut cu 2 recipiente pentru gatirea la abur pentru a putea gati simultan alimente diferite este potrivit pentru a gati toate tipurile de preparatelegume fructe carne peste cereale oua etc are 3 viteze pentru blender pentru a se adapta diferitelor texturi ale alimentelor este prevazut cu vas de gatit pentru sucsucul lasat de alimentele gatite la abur se colecteaza intrun vas si poate fi utilizat ulterior la blenduit pentru a adauga nutrienti in piureuri este extrem de intuitivare incorporat panoul de control si temporizatorul ceea ce face ca procesul de gatit sa fie extrem de facil se intretine usorse poate spala la masina de spalat vase (cu exceptia pieselor electrice) accesorii incluseo spatula
Nutribaby (+) este un produs extrem de versatil, inedit, care are 6 functii diferiteGatiti la abur toate alimentele (fructe legume carne peste cereale) si in felul acesta se vor pastra si toti nutrientii alimentelor blenduiti preparatele pana ating textura dorita (neteda granulata sau cu bucati) incalziti sticlele si biberoanele incalziti borcanele recipientele cu mancare ale celor mici sterilizati biberoanele celor mici decongelati alimentele pentru a gati mancarea rapid
Are o capacitate mare, astfel ca se pot pregati mai multe mese simultan22 litri (15 l pentru gatit 700 ml pentru blenduire)
GatireCombinatia
Este important sa stiti cum evolueaza bebelusul in procesul de diversificareIntre acceptarea alimentelor descoperirea gusturilor si retinerea texturilor noi diversificarea este o adevarata aventura

Mai multe oferte


Inapoi sus