Rotho-Baby Design - cadita pliabila, alb/gri

Rotho-Baby Design - cadita pliabila, alb/gri

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Baby Bath 2 go Cadă de baie pliabilă Distracție în baie la interior sau în aer liber . Recomandata de 0 lună până la 6 ani (greutate maximă 35 kg (apă și copil)). Ideal pentru acasă sau la bunici, sau în vacanță. Ușor de utilizat: pur și simplu pliați picioarele în picioare, blocați-le, pliați cada de baie deschisă și poate începe distracția la scăldat.
  • Baby Bath 2 oferă mult spațiu atunci când faceți baie (82 cm lungime, 49 cm lungime și 22,5 cm înaltă) Plierea flexibila permite un spațiu mic de depozitare (82 cm x 4 cm x 9 cm). Cu ajutorul dopului de scurgere, apa poate fi îndepărtată complet și rapid din cadă. Picioarele stand-up cu blocare de siguranță și picioarele antiderapante asigură un suport stabil în timpul scăldării bebelușului.
  • Marginea largă a căzii servește ca suport pentru brațe și mâner de transport.
  • Material PP și TPE de înaltă calitate.
  • Cadita de baie pliabilă este certificată conform noului standard UE pentru căzi de baie DIN FN 17072-2019. Nu utilizați cada de baie pliabilă pe o suprafață ridicată. Utilizați cada de baie pliabilă pe podea și verificați înainte de fiecare utilizare dacă picioarele stand-up sunt bine fixate.
  • Recomandare vârstă și greutate 0 lună până la 6 ani (greutate maximă 35 kg) Culoare piatră gri / alb Material (Product) Polypropylen & TPE Dimensiuni produs cu ambalaj (LxLxH) 815 x 490 x 95 mm Produs greutate cu ambalaj 3010 g Dimensiuni produs fără ambalaj (LxLxH) 820 x 485 x 220 mm Produs greutate fără ambalaj 2280 g

283.22 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Rotho-Baby Design - cadita pliabila, alb/gri

Rotho-Baby Design - cadita pliabila, alb/gri

283.22 Lei

Detalii produs

UtilizatPur si simplu pliati picioarele in picioare blocatile pliati cada de baie deschisa si poate incepe distractia la scaldat

Mai multe oferte


Inapoi sus