Scaun auto cu isofix Cybex gold sirona sx2 i-size beach blue 0-18 kg

Scaun auto cu isofix Cybex gold sirona sx2 i-size beach blue 0-18 kg

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici Scaun auto cu isofix Cybex Gold Sirona SX2 I-SIZE Beach Blue 0-18 kg: Simplu de instalat si foarte usor de utilizat, scaunul auto care se roteste la 360° Sirona SX2 i-Size face fixarea in masina foarte la indemana Functiile de protectie robuste si usurinta in utilizare rezulta intr-o experienta de calatorie fara griji Multiplu premiat la testele ADAC si OAMTC Dureaza doar o clipa sa pui copilul in pozitia corecta in scaunul auto care se roteste Poti orienta scaunul catre fata sau spatele masinii foarte usor Sistemul avansat de Protectie la Impact Lateral este presetat pentru utilizare inca de la inceput Mecanismul de rotatie 360° te scapa de tensiunea spatelui pentru a-ti aduce copilul in masina.
  • Este usor sa rotesti scaunul spre usa si sa poti aduce sau scoate copilul din masina.
  • Schimbarea modului de orientare cu spatele sau cu fata la sensul de mers, de asemenea, nu putea fi mai usoara.
  • Instalat in orientarea catre spatele masinii, scaunul auto reduce semnificativ riscul accidentarii in cazul unei coliziuni frontale.
  • Sirona SX2 i-Size iti permite sa transporti copilul cu orientarea catre spatele masinii de la nastere pana la o inaltime de 105 cm (pana la 18 kg, aproximativ 4 ani). In functie de preferintele tale, scaunul auto poate si instalat si cu fata catre sensul de mers pentru copiii cu o inaltime de la 76 cm si 16 luni, pana la o inaltime de 105 cm.
  • Cu toate acestea, Cybex recomanda instalarea cu fata catre spatele masinii cat mai mult.
  • Sistemul Avansat de Protectie Laterala integrat L.S.P. este presetat pentru utilizare inca de la inceput, fara a mai fi nevoie de alti pasi de instalare.
  • In combinatie cu carcasa ce absoarbe energia, poate reduce forta unui impact lateral cu aproximativ -25%. Tehnologia de Reducere a Energiei de impact imbunatateste performantele de siguranta in timpul calatoriilor cu scaunul orientat in fata.
  • Fortele de impact sunt transmise direct in scaunul auto prin sistemul de ancorare, unde sunt partial disipate de materiale care absorb energia.
  • Acest lucru reduce fortele care actioneaza asupra gatului sensibil al copilului cu aproximativ 20%. Functia de inclinare cu o singura mana transforma calatoria intr-una si mai relaxanta.

2,199.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Scaun auto cu isofix Cybex gold sirona sx2 i-size beach blue 0-18 kg

Scaun auto cu isofix Cybex gold sirona sx2 i-size beach blue 0-18 kg

2,199.00 Lei

Detalii produs

KgSimplu de instalat si foarte usor de utilizat scaunul auto care se roteste la 360
R129/03Inaltime61105 (de la 45 cm cu insertul pentru nounascut)
GreutateMaximum 18 kg
141 kg
VarstaDe la aproximativ 3 luni pana la 4 ani (de la 0 luni cu insertul pentru nounascut)
CompatibilitateInsert nounascut
Setul contineScaun auto
Dimensiuni
Lungime710 mm
Latime490 mm
Inaltime680 mm

Mai multe oferte


Inapoi sus