Scaun auto first7 plus grey, isofix, Daiichi

Scaun auto first7 plus grey, isofix, Daiichi

  • Un nou standard de siguranta inventat.Excelenta superioara.Intrucat ne iubim copilul, am adaugat un Plus de siguranta si functionalitate.
  • Perfect integrate baza Isofix si sistemul Q SIP pentru prevenirea impactului lateral fac ca nesiguranta sa devina zero.First 7 Plus ISOFIX este cea mai buna alegere pentru copilul dumneavoastra drag. ; Nou-nascut 12 luni 5 ani 7 ani 3 kg 9 kg 18 kg 25 kg 50 cm 72 cm 110 cm 123 cm ;ZERO griji cu DAIICHISiguranta sporita prin tehnica.Primul punct de actualizare pentru First 7 Plus ISOFIXSistem ergonomic Safe-BackDesign sigur pentru spate, conceput cu grija pentru a tine pasul cu fiecare nivel de crestere a copilului.Acest sistem sustine capul, gatul si talia, inducand astfel o postura dreapta si corecta.;;4 straturi anti-soc – Q-SIP rezistentQ-SIP este un sistem rezistent la socuri compus din 4 straturilaterale pentru protectie, adaptat pentru ambeleparti laterale ale tetierei.
  • Acest factor poate proteja bebelusul in cazul unui impact.Q-SIP = Protectie impotriva impactului in 4 straturi.Interiorul scaunului dispune de 4 pozitii adaptateetapelor de dezvoltare ale copiluluiScaunul dispune de 4 modalitati de pozitionare a elementelor din interiorul scaunului, gandite special pentru a asigura confortul copilului.Sustine gatul, coloana si ambele parti ale corpului copilului.
  • Elementele interioare ale scaunului se pot atasa / detasa in 4 moduri, in functie de modul de dezvoltare si de dimensiunile copilului.1.;;;;; Indepartarea tetierei interioareTetiera principala nu se poate detasa, se ridica in functie de inaltimea copilului.
  • Tetiera micuta din interiorul scaunului, recomandata noului nascut, poate fi scoasa, cand copilul creste si capul acestuia nu se mai incadreaza in interiorul acesteia.2.;;;;; Indepartarea suportului din burete pentru spate (Buretele din interiorul pernitei)Crescand, copilul se poate simti incomod cu pernuta din burete, creata pentru o buna poztitie a nou nascutului.
  • In acest moment este indicat sa eliminati buretele reductor.3.;;;;; Indepartarea pernutelor din partile lateraleCa si in cazul pernutei din burete, lateralele pot fi indepartate cand copilul creste si nu se mai simte confortabil cu ele.4.;;;;; Indepartarea pernutei pentru sezut ramaseDaca greutatea copilului trece de 10 – 15 kg, elementele detasaile din interiorul scaunului se pot scoate.
  • Decizia se ia in functie de grupa de varsta a copilului.;Pentru potrivirea protectiei solara personalizataSUN VISORExterior exclusiv pentru protectia solara pentru First 7 Plus, acesta fiind capabil sa previna razele UV pana la 99,8%. De asemenea, acest factor poate proteja ochii si pielea copilului impotriva razelor daunatoare UV si ale soarelui puternic.
  • Ofera 3 niveluri de acoperire.Suportul este situat pe ambele parti ale tetierei.
  • Acesta se poate regla in functie de inaltimea copilului si va ajuta la o utilizare indelungata si confortabila.Sun visor este un accesoriu ce se achizitioneaza separat.Instalare pas cu pasUn singur scaun auto poate fi utilizat de la nastere pana la 7 ani, schimband doar 3 niveluri in functie de modul de dezvoltare al copilului.
  • Acest lucru poate oferi un efect economic dramatic.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

ModuriCentura
Specificatii

Inapoi sus