Scaun si balansoar 2in1 Malplay baby pentru bebelusi 0 - 18 kg

Scaun si balansoar 2in1 Malplay baby pentru bebelusi 0 - 18 kg

  • Scaun si Balansoar 2in1 Malplay baby pentru bebelusi 0 18 kg Balansorul pentru sugari într-un stil de basm se transformă cu ușurință într-un balansoar pentru un copil mai mare!
  • Blocul basculant transformă cu ușurință balansoarul într-un scaun stabil ideal pentru hrănire sau joacă. Jucăriile drăguțe care stimulează vederea și dezvoltă un sentiment de atingere vor oferi bebelușului nostru multă bucurie și distracție deosebită. Fluturele și o casetă de muzică care se joacă sunt atârnate pe bandă. Sistemul de vibrații blânde se va calma masează și va ajuta copilul nostru să adoarmă de neînlocuit atunci când un copil are colici!
  • Scaunul este un loc confortabil unde să stai să dormi și să te distrezi!
  • Moduri de folosire: -poate fi folosit ca balansoar funcție de leagăn -scaun stabil asezat in functie blocata Caracteristici: -potrivit pentru copii de până la 18 kg -crește odată cu copilul -reglarea a spătarului în 2 pași -bara detașabilă interactivă cu jucării -vibrații calmante -picioare speciale de blocare stabilizeaza balansoarul în poziție orizontală -balansare manuală după eliberarea încuietorii -curele de siguranță în 3 puncte datorită cărora copilul nu cadea din scaun -forma conturată va oferi copilului dvs. o poziția corectă -cadru solid durabil -datorită designului ușor leagănul este ușor de pliat și desfășurat precum și de transportat și depozitat în diferite locuri Dimensiunile produsului: 68 x 56 x 43 cm Dimensiunile pachetului: 58.5 x 43 x 8.5 cm Vârsta recomandata: 0 luni + Sursa de alimentare: 1 x baterie 1.5V LR20 (nu este inclusă)

204.75 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Scaun si balansoar 2in1 Malplay baby pentru bebelusi 0 - 18 kg

Scaun si balansoar 2in1 Malplay baby pentru bebelusi 0 - 18 kg

204.75 Lei

Detalii produs

FolosirePoate fi folosit ca balansoar functie de leagan scaun stabil asezat in functie blocata
CaracteristiciPotrivit pentru copii de pana la 18 kg creste odata cu copilul reglarea a spatarului in 2 pasi bara detasabila interactiva cu jucarii vibratii calmante picioare speciale de blocare stabilizeaza balansoarul in pozitie orizontala balansare manuala dupa eliberarea incuietorii curele de siguranta in 3 puncte datorita carora copilul nu cadea din scaun forma conturata va oferi copilului dvs o pozitia corecta cadru solid durabil datorita designului usor leaganul este usor de pliat si desfasurat precum si de transportat si depozitat in diferite locuri
Dimensiunile produsului68 x 56 x 43 cm
Dimensiunile pachetului585 x 43 x 85 cm
Varsta recomandata0 luni
Sursa de alimentare1 x baterie 15v

Mai multe oferte


Inapoi sus