Vidaxl Scaune de grădină, 2 buc., alb, polipropilenă

Vidaxl Scaune de grădină, 2 buc., alb, polipropilenă

  • Relaxați-vă și luați o pauză în timp ce vă bucurați de aer liber, pe aceste scaune de grădină confortabile și durabile!
  • Material durabil: Aceste scaune de exterior sunt fabricate din polipropilenă, fiind ușor de curățat și durabile pentru utilizare în aer liber.Depozitare ușoară: Scaunele de terasă sunt perfecte pentru balcon sau alte spații mici, deoarece pot fi stivuite pentru a economisi spațiu atunci când nu sunt folosite.Experiență confortabilă de așezare: Proiectate cu un spătar curbat ergonomic, scaunele de picnic asigură un confort maxim.Construcție ușoară: Datorită construcției ușoare, scaunele de bucătărie pentru grădină, sunt ușor de mutat.
  • Notă:Pentru a prelungi durata de viață a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl protejați cu o husă impermeabilă.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

DurabilAceste scaune de exterior sunt fabricate din polipropilena fiind usor de curatat si durabile pentru utilizare in aer liberdepozitare usoarascaunele de terasa sunt perfecte pentru balcon sau alte spatii mici deoarece pot fi stivuite pentru a economisi spatiu atunci cand nu sunt folositeexperienta confortabila de asezareproiectate cu un spatar curbat ergonomic scaunele de picnic asigura un confort maximconstructie usoaradatorita constructiei usoare scaunele de bucatarie pentru gradina sunt usor de mutat
NotaPentru a prelungi durata de viata a mobilierului dvs de exterior va recomandam sa il protejati cu o husa impermeabila

Inapoi sus