Scoica auto i-size arra next caviar, 40-85 cm, Nuna + baza isofix Nuna base next i-size

Scoica auto i-size arra next caviar, 40-85 cm, Nuna + baza isofix Nuna base next i-size

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Specificatii Greutate (fara insert si copertina): 3.9 kg Dimensiuni: 63 x 42-55 x 63 cm Dimensiuni cu baza: 71-77 x 42-55 x 72-117 cm Se recomanda utilizarea pentru Grupa 0+ Se recomanda utilizarea de la nastere pana la 13 kg Se recomanda utilizarea pentru micutii cu inaltimea intre 40-85 cm Instalarea se face pentru deplasarea cu spatele la sensul de mers (rear-facing) Compatibila cu adaptorii Nuna si Maxi Cosi Scoica ARRA Next e conforma cu standardul i-Size ECE R129 / 02 Scoica ARRA Next e conforma cu standardele ISO 14001, ISO 9001 and OHSAS 18001 Inovativa ARRA Next a castigat prestigiosul premiu Red Dot Award 2020 Se foloseste impreuna cu Baza Isofix BASE next i-Size pentru ARRA next, PIPA next, CARI next, TODL next *Baza Isofix BASE next i-Size se vinde separat Instructiuni de ingrijire: Nu folositi inalbitor pentru curatare Utilizati detergenti speciali pentru materiale sensibile Expunerea la soare poate sa duca la decolorare Un somn linistit in orice moment al zilei ARRA Next este o scoica auto care ii permite micutului tau sa se odihneasca corespunzator in orice moment al zilei.
  • Scoica are 3 pozitii de inclinare a spatarului, atingand unghiul maxim de inclinare de 157°, pentru calatorii cat mai confortabile, indiferent daca scoica este asezata pe bancheta din spate sau este atasata de carucior.
  • Inclinarea spatarului faciliteaza o dezvoltare sanatoasa a coloanei, asigurandu-i micutului si o buna pozitie pentru respirat corespunzator.
  • USOARA SI INTELIGENTA Fabricata din materiale premium, scoica ARRA Next ofera confort sporit oriunde ar fi utilizata.
  • Greutatea sa nu depaseste 3.9 kg, iar instalarea acesteia se face rapid si usor, indiferent ca este vorba de bancheta masinii sau de carucior.
  • Tetiera si centura se ajusteaza cu o singura mana, acestea sunt prevazute cu 10 pozitii.
  • Dotarile bazei ISOFIX BASE Next i-Size faciliteaza instalarea rapida, simpla si sigura, folosind punctele de ancorare ISOFIX ale masinii.
  • Are copertina cu protectie SPF 50+ impotriva razelor soarelui.
  • Scoica este usor de transportat, gratie manerului de prindere.
  • Indicatoare colorate care confirma instalarea corecta a bazei, a piciorului de sprijin si a scoicii sau scaunului auto instalat.

1,255.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Scoica auto i-size arra next caviar, 40-85 cm, Nuna + baza isofix Nuna base next i-size

Scoica auto i-size arra next caviar, 40-85 cm, Nuna + baza isofix Nuna base next i-size

1,255.99 Lei

Detalii produs

Copertina)39 kg
Dimensiuni63 x 4255 x 63 cm
Dimensiuni cu baza7177 x 4255 x 72117 cm
Instructiuni de ingrijireNu folositi inalbitor pentru curatare
Nuna face o singura promisiuneAceea de a crea produse simple inteligente si stilate

Mai multe oferte


Inapoi sus