Scutece Pampers premium care, xxl, marimea 2, 4-8 kg, 240 buc

Scutece Pampers premium care, xxl, marimea 2, 4-8 kg, 240 buc

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Scutece Pampers Premium Care Confort maxim si protectie optima oferite de Pampers pentru pielea sensibila a bebelusilor.
  • Contactul prelungit cu urina si murdaria pot afecta starea pielii sensibile a copilului tau, care poate fi o cauza a disconfortului.
  • Scutecele Pampers Premium Care sunt special concepute pentru a oferi cea mai delicata si cea mai buna protectie Pampers, datorita: 1) Unui strat DERMACOMFORT exclusiv cu pori absorbanti care indeparteaza imediat umezeala si murdaria de pe piele si le blocheaza in interiorul scutecului.
  • Astfel, pielea delicata a bebelusului tau ramane uscata si protejata.2) Materialelor moi si delicate selectate, pentru cea mai blanda atingere pe pielea bebelusului.3) Unui sistem unic de protectie in 3 moduri care absoarbe rapid lichidul si ajuta la prevenirea scurgerilor in jurul taliei si picioarelor.
  • Scutecele Pampers Premium Care, recomandate de Societatea Romana de Pediatrie, sunt 100% sigure pentru pielea bebelusului: acestea sunt testate dermatologic si nu contin niciuna dintre cele 26 de substante alergene din parfumuri stabilite de UE.
  • Stratul exclusiv DERMACOMFORT asigura cel mai moale confort Pampers, in timp ce indeparteaza umezeala si murdaria de pe piele.
  • Dimensiuni produs in ambalaj: 35 x 39 x 35 cmNumar bucati in ambalaj: 240Varsta recomandata: 0 luni +

249.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Scutece Pampers premium care, xxl, marimea 2, 4-8 kg, 240 buc

Scutece Pampers premium care, xxl, marimea 2, 4-8 kg, 240 buc

249.99 Lei

Detalii produs

Datorita1)
Pediatrie, sunt 100% sigure pentru pielea bebelusuluiAcestea sunt testate dermatologic si nu contin niciuna dintre cele 26 de substante alergene din parfumuri stabilite de
Dimensiuni produs in ambalaj35 x 39 x 35 cmnumar bucati in ambalaj240varsta recomandata0 luni

Mai multe oferte


Inapoi sus