Pufinas Set 3 piese baby nest cu pernita si salteluta, fata dubla pink mouse - roz

Pufinas Set 3 piese baby nest cu pernita si salteluta, fata dubla pink mouse - roz

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Baby Nest cu pernita si salteluta. fata dubla, 0 9 luni , 80cm x 50 cm x 15 cm Cuibul pentru copii este conceput pentru a usura viata noilor parinti si a copiilor lor.
  • Pat de bebelusi / cuibul este foarte confortabil si moale, si ofera sentimentul de securitate si caldura pentru copii asa cum au avut si in burtica mamicii lor.
  • Cu acest Baby Nest nu trebuie sa va fie frica sa adormiti langa copilul nou-nascut.
  • Pur si simplu puneti cuibul pe langa dumneavoastra in pat si bucurativa de apropierea micului vostru fara griji.
  • Se poate utiliza pentru bebelusi 0 9 luni.
  • Dimensiuni 80 x 50 cm x 15 cm , cu fata dubla, pernita si salteluta.
  • Unde si cum sa utilizati Baby Nest il puteti folosi ca patut pentru copii: asezat pe pat, va va proteja copilul si ar arata frumos este folosit intr-un pat pentru copii, il puteti transporta de la o camera la alta este perfect pentru calatorii, deci bebelusul poate dormi intr-un mediu familiar este minunat pentru mamele carora le place sa aiba copiii apropiati de ei, asadar prin asezarea cuibului in pat puteti dormi fara teama ca veti rani copilul in somn Produs confectionat in U.E.
  • Dimensiuni exterioare 90X60X15 cm Dimensiunile din interior pe care se afla bebelusul 70X45 cm Material: bumbac 100% (producator de tesaturi are certificat OEKO TEX Standard 100) Umplutura: fibre PES siliconizate Material : bumbac Instructiuni de spalare: spalarea la masina program rufe colorate maxim la 30 de grade Instructiuni pentru siguranta copilului; Capul bebelusului trebuie sa fie mereu la varful Cuibul copilului. Cuibul copilului trebuie sa fie intotdeauna pe o suprafata plana. Se utilizeaza de la nasterea copilului pana la varsta de 9 luni.

140.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Pufinas Set 3 piese baby nest cu pernita si salteluta, fata dubla pink mouse - roz

Pufinas Set 3 piese baby nest cu pernita si salteluta, fata dubla pink mouse - roz

140.00 Lei

Detalii produs

CopiiAsezat pe pat va va proteja copilul si ar arata frumos este folosit intrun pat pentru copii il puteti transporta de la o camera la alta este perfect pentru calatorii deci bebelusul poate dormi intrun mediu familiar este minunat pentru mamele carora le place sa aiba copiii apropiati de ei asadar prin asezarea cuibului in pat puteti dormi fara teama ca veti rani copilul in somn
MaterialBumbac 100 (producator de tesaturi are certificat
Bumbac
UmpluturaFibre
Instructiuni de spalareSpalarea la masina program rufe colorate maxim la 30 de grade

Mai multe oferte


Inapoi sus