Vidaxl Set dispozitive pentru lărgirea țevilor cu clește pentru îndoit Țevi

Vidaxl Set dispozitive pentru lărgirea țevilor cu clește pentru îndoit Țevi

  • Acest set pentru lărgirea țevilor, împreună ci cleștele pentru îndoit țevi este alegerea ideală pentru a modifica conductele și poate fi folosit pentru a face una dau două modificări în țevile de cupru, alamă, aluminiu etc.
  • Oțelul finisat în crom asigură putere și rezistență. Setul este livrat într-o cutie rezistentă, roșie, pentru a putea fi transportat și depozitat mai ușor.
  • Produsul complet conține: 1 x conector oțel, 7 x adaptori dubli, 1 x tăietor țeavă, 1 x dispozitiv pentru lărgire și 1 x clește pentru îndoit țevi.
  • Cleștele este perfect pentru îndoirea conductelor de combustibil și de frână și este ideal și pentru a fi folosit în garaje, de către metalurgiști, instalatori, ingineri, munci în fier forjat etc., pentru îndoiri cu exactitate pentru țevi de 6/8/10mm, de la 0 la 180 grade. cleștele poate tăia țevi din cupru, alamă, aluminiu, plastic și conducte cu pereți subțiri. capacitatea de tăiere este de 1/8 11/8. Unealta (42 HRC) poate strânge 7 mărimi de țevi: 3/16, 1/4, 5/16, 3/8, 7/16, 5/8, 1/2. Mărimile sunt identice cu ale celor 7 adaptori dubli incluși.Notă: Livrarea constă într-o cutie dură roșie, cu un set de dispozitive pentru lărgirea țevilor și cu cleștele pentru îndoit țevi, ambalat separat într-o cutie rectangulară de carton.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Contine1 x conector otel 7 x adaptori dubli 1 x taietor teava 1 x dispozitiv pentru largire si 1 x cleste pentru indoit tevi
Hrc) poate strange 7 marimi de tevi316 14 516 38 716 58 12
Marimile sunt identice cu ale celor 7 adaptori dubli inclusi.notaLivrarea consta intro cutie dura rosie cu un set de dispozitive pentru largirea tevilor si cu clestele pentru indoit tevi ambalat separat intro cutie rectangulara de carton

Inapoi sus