Oem Set marionete family 6, papusi pentru degete, multicolore

Oem Set marionete family 6, papusi pentru degete, multicolore

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • COLECȚIA DE FAMILIE setul include 6 bucăți de păpuși-oameni care se potrivesc pe fiecare deget al mâinii; putem folosi mai multe degete pentru a juca, ceea ce crește atractivitatea și face teatrul mai interesant și dă posibilitatea dezvoltării poveștii; marionetele pot fi jucate si cu un grup mai mare; marionetele sunt potrivite pentru mainile copiilor mici, dar si pentru mainile mai mici ale adultilor.
  • PLUS SI COLORATA datorita materialului frumos si placut la atingere si a culorilor luminoase, jucaria atrage atentia copilului si il incurajeaza sa se joace.
  • SPECIFICATIE varsta: 0+, certificate: CE, EN 71, dimensiuni medii 1 bucata (latime/inaltime): 8/8cm, greutate set: 25g, 6 marionete de mana incluse.
  • AFECTEAZĂ DEZVOLTAREA COPILULUI datorită jocului în teatru, copilul dezvoltă creativitatea și imaginația și îmbunătățește abilitățile de vorbire și ascultare, precum și abilitățile motrice și de integrare; marionetele pot fi folosite pentru a se juca singure, cu adulti sau cu alti copii intr-un grup mai mare.
  • UȘOR DE DEPOZITAT ȘI TRANSPORTAT păpușile au dimensiuni mici și ocupă puțin spațiu, făcându-le comode de depozitat și transportat; întregul set poate fi luat cu ușurință cu tine la o geantă, la rucsac, la un prieten sau la grădiniță. SPECIFICAȚIE varsta: 0+ certificate: CE, EN 71 dimensiuni medii de 1 bucata (latime/inaltime): 8/8cm greutatea 1 bucată: ~4g greutate set: 25 g Păpușile fermecătoare vă vor permite să vă mutați rapid într-un ținut de basm, precum și să distrați și să educeți fără a părăsi casa.
  • Animalele mici de pluș vor servi perfect drept păpuși pentru a juca într-un home theater și cu siguranță vor oferi multă bucurie și zâmbet tuturor copiilor, chiar și într-o zi înnorată sau ploioasă. Setul este format din 6 marionete-oameni extrem de simpatici care se potrivesc pe fiecare deget al mainii.
  • Datorită faptului că putem folosi mai multe degete pentru a juca, îi crește atractivitatea, iar teatrul este mai interesant și oferă posibilitatea dezvoltării poveștii.
  • Vă puteți juca cu păpuși într-un grup mai mare folosind nu numai mâna, ci și, de exemplu, un creion sau creioane.
  • Setul include personaje din familie, precum: mama, tata, fiul, fiica, bunicul si bunica.
  • Păpușile sunt de pluș și colorate.

25.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Oem Set marionete family 6, papusi pentru degete, multicolore

Oem Set marionete family 6, papusi pentru degete, multicolore

25.00 Lei

Detalii produs

Varsta0 certificatece
En 71, dimensiuni medii 1 bucata (latime/inaltime)88cm greutate set25g 6 marionete de mana incluse
Specificatie varsta0 certificatece
En 71 dimensiuni medii de 1 bucata (latime/inaltime)88cm greutatea 1 bucata4g greutate set25 g
Setul include personaje din familie, precumMama tata fiul fiica bunicul si bunica

Mai multe oferte


Inapoi sus