Vidaxl Set mobilier grădină cu perne,6 piese, lemn masiv de acacia

Vidaxl Set mobilier grădină cu perne,6 piese, lemn masiv de acacia

  • Acest set de mobilier de grădină este o alegere excelentă pentru a vă relaxa și a vă bucura de vreme, pentru a trage un pui de somn sau pentru a discuta cu familia sau prietenii.
  • Cu un design atemporal cu șipci, setul de mobilier din lemn adaugă o notă de farmec rustic curții, terasei sau grădinii dvs.
  • Fabricat din lemn masiv de acacia, acest set de mobilier pentru exterior este rezistent la intemperii și foarte durabil.
  • Combinat cu pernele cu căptușeală groasă, acest set de canapele oferă cel mai mare confort. Îl poți combina cu alte segmente modulare pentru a crea propriile configurații personale de seturi de mobilier de grădină! Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu îl folosiți.Curățare: Folosiți o soluție delicată de săpun.Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior.
  • Dacă produsul este depozitat în aer liber, protejați-l cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare.
  • Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

NotaPentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului de exterior va recomandam sa il curatati regulat si sa nu il lasati in aer liber fara protectie atunci cand nu il folositicuratarefolositi o solutie delicata de sapundepozitaredaca este posibil depozitati intrun loc racoros si uscat in interior

Inapoi sus