Set politie cu vehicule de oras,6 piese, 38 cm bl2517 RCO®

Set politie cu vehicule de oras,6 piese, 38 cm bl2517 RCO®

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Setul de Politie cu vehicule este o idee geniala pentru pasionatii mici de politie si de a experimenta o mare aventura, de actiune!
  • Copilul dumneavoastra o sa fie atras de acest set si o sa se joace ore in sir, punand imaginatia in lucru, sa fie un politist desavarsit.
  • Setul include o multime de elemente interesante in forme si culori si incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace cu diverse vehicule, echipamente necesare pentru a completa amenajarea peisajului de actiune, stimuland astfel dezvoltarea individuala, creativitatea, coordonarea manaochi.
  • Setul de Politie cu vehicule incurajaza jocul de rol, stimuland astfel gandirea, abilitatile motorii fine, dexteritatea, iar atunci cand copiii se joaca impreuna, abilitatile de socializare.
  • Setul contine 6 tipuri diferite de vehicule (elicopter, autobuz de politie, motocicleta, samd) Dimensiunile elementelor alese: -elicopter:14 x 4 cm; -motocicleta: 10 x 4 cm; -autobuz: 10 x 4 x 3 cm; Caracteristici: -Confectionat din material plastic ABS; -Setul contine:6 piese si plansa de lucru de 31.5 x 20 cm cu insemne specifice traficului(se deslipeste din interiorul ambalajului); -Culori non-toxice; -Dimensiune colet: 38.5 x 29 x 6 cm; -Greutate colet:0.300 kg Varsta recomandata: 3 ani+ Atentie! -Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. -Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. -Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. -Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. -Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. -Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

42.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Set politie cu vehicule de oras,6 piese, 38 cm bl2517 RCO®

Set politie cu vehicule de oras,6 piese, 38 cm bl2517 RCO®

42.00 Lei

Detalii produs

AleseElicopter14 x 4 cm
-motocicleta10 x 4 cm
-autobuz10 x 4 x 3 cm
CaracteristiciConfectionat din material plastic
-setul contine6 piese si plansa de lucru de 315 x 20 cm cu insemne specifice traficului(se deslipeste din interiorul ambalajului)
-dimensiune colet385 x 29 x 6 cm
-greutate colet0300 kg
Varsta recomandata3 ani

Mai multe oferte


Inapoi sus