Jucaresti Set tablă cu numere de la 1 la 100 și 40 de jetoane magnetice

Jucaresti Set tablă cu numere de la 1 la 100 și 40 de jetoane magnetice

  • Este un bun instrument excelent pentru predarea si învatarea numerelor pâna la 100. Folosind jetoanele si cercurile magnetice se pot acoperi sau marca anumite numere de pe tabla pentru a crea o gama larga de activitati matematice: cautarea unui numar exersarea sirurilor de numere gasirea predecesorului si succesorului unui numar descrierea relatiilor dintre numere efectuarea de calcule cu numere între 0 si 100 si multe altele.
  • Tabla este fabricata din plastic durabil si este prevazuta cu agatatoare reversibile pentru a putea fi plasata oriunde în sala de clasa sau în camera copilului.
  • Setul contine: tabla magnetica de 60 x 60 cm 20 de jetoane magnetice cu 2 fete (rosii si albastre) si 20 de inele cu 2 fete (rosii si albastre). Jetoanele si inelele au diametrul de 5 cm.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

MatematiceCautarea unui numar exersarea sirurilor de numere gasirea predecesorului si succesorului unui numar descrierea relatiilor dintre numere efectuarea de calcule cu numere intre 0 si 100 si multe altele
Setul contineTabla magnetica de 60 x 60 cm 20 de jetoane magnetice cu 2 fete (rosii si albastre) si 20 de inele cu 2 fete (rosii si albastre)

Inapoi sus