SPLASH TOYS JOC INTERACTIV CU 3 PORUMBEI

SPLASH TOYS JOC INTERACTIV CU 3 PORUMBEI

  • SPLASH TOYS JOC INTERACTIV CU 3 PORUMBEI 56015 Caracteristici: -Jocul interactiv cu 3 porumbei este perfect pentru baietii care doresc sa traga la tinta. -Setul se monteaza foarte usor, pe o suprafata complet plana. -In timpul jocului, porumbeii se misca si este destul de dificil sa fie nimeriti. -Atunci cand toti porumbeii sunt la pamant, jocul este terminat si, pentru inceperea unui joc nou, porumbeii vor fi reasezati la loc. -Necesita 3 baterii AA de 1,5 V(nu sunt incluse). -Dimensiuni:48,4 x 33 x 17 cm. -Greutate:0,127 kg. -Varsta recomandata: 4 ani +. SPLASH TOYS 56015 Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Produsul poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala,existand pericolul de sufocare.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a-l oferi copilului.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate...
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CaracteristiciJocul interactiv cu 3 porumbei este perfect pentru baietii care doresc sa traga la tinta setul se monteaza foarte usor pe o suprafata complet plana in timpul jocului porumbeii se misca si este destul de dificil sa fie nimeriti atunci cand toti porumbeii sunt la pamant jocul este terminat si pentru inceperea unui joc nou porumbeii vor fi reasezati la loc necesita 3 baterii
V(nu sunt incluse). -dimensiuni484 x 33 x 17 cm greutate0127 kg varsta recomandata4 ani
AvertismentContraindicat copiilor mai mici de 3 ani

Inapoi sus