China Tablita pentru scris, cu baterii

China Tablita pentru scris, cu baterii

  • Tablita pentru scris, cu baterii Tablita durabila, cu ecran LCD si insotita de creion special este utilizata confortabil si in siguranta, fara a va mai face griji de risipa de hartie.
  • Caracteristici: Setul contine 1 tablita LCD si 1 pix special. Tablita are pasi de utilizare siguri: desenati, deblocati si stergeti.
  • Copiii pot invata cu usurinta cum sa foloseasca plansa in doar 3 pasi, fiind usor de folosit chiar si copiii mici.
  • Functia de blocare previne stergerea accidentala.
  • Glisati comutatorul de blocare pentru a va pastra desenul uimitor.
  • Glisati butornul in sensul deblocarii si apasati butonul de stergere cand sunteti gata sa creati o noua imagine si veti obtine un ecran gol in cel mai scurt timp. Cand utilizati tabla pentru prima data, daca descoperiti ca butonul de stergere nu functioneaza, va rugam sa verificati comutatorul de blocare (situat in partea de jos a panoului pe spatele acestuia)si deblocati-l. Puteti desena linii de grosimi variate prin diferite niveluri de presiune a pixului pe tablita. Rama jucariei are un spatiu special de atasare a pixului, pentru ca acesta sa nu se rataceasca. Produsul este ideal pentru dezvoltarea abilitatilor artistice, dar poate fi folosit si pentru scriere, ortografie, matematica sau citit facand invatarea distractiva! Tablita stimuleaza imaginatia si creativitatea copiilor si ii poate ajuta sa se exprime prin desen sau scris. Aceasta functioneaza cu 1 x baterie CR2016 3V (inclusa). Bateria se introduce numai de catre adulti, in spatiul destinat, in pozitia corecta, respectandu-se polaritatea.
  • Compartimentul bateriei trebuie sa fie curat.
  • Bateria epuizata se schimba si se recicleaza conform normelor in vigoare. Tablita are dimensiunea perfecta pentru a se potrivi intr-o geanta de calatorie sau in rucsac si, prin urmare, va permite sa desenati oricand doriti. Ambalaj: cutie din carton.
  • Dimensiune tableta: 16x0.5x22.5 cm Dimensiune pix: 12x0.6x0.5 cm Dimensiune produs in ambalaj: 16.3x1.2x22.8 cm Greutate tablita: 0.105 kg Greutate produs in ambalaj: 0.14 kg Varsta recomandata: +3 ani Avertizare!
  • Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului.

54.29 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
China Tablita pentru scris, cu baterii

China Tablita pentru scris, cu baterii

54.29 Lei

Detalii produs

Caracteristici
Tablita are pasi de utilizare siguriDesenati deblocati si stergeti
AmbalajCutie din carton
Dimensiune tableta16x05x225 cm
Dimensiune pix12x06x05 cm
Dimensiune produs in ambalaj163x12x228 cm
Greutate tablita0105 kg
Greutate produs in ambalaj014 kg
Varsta recomandata3 ani
Cod produs28987

Mai multe oferte


Inapoi sus