Jucaresti Tablou cu diamante - leul regele junglei si suveran al fulgerului

Jucaresti Tablou cu diamante - leul regele junglei si suveran al fulgerului

  • Adu stralucirea diamantelor in casa ta cu acest minunat tablou ce ilustreaza un frumos leu regele junglei si suveran al fulgerului!
  • Pictura cu diamante este o noua activitate creativa prin care se realizeaza tablouri stralucitoare uimitoare cu ajutorul margelelor colorate cu aspect de diamante.
  • Tablourile incep sa prinda viata odata cu lipirea primelor diamante pe panza de lucru fiecare la locul indicat pe schema folosind stiloul si ceara incluse in pachet.
  • Panza de lucru este deja imprimata cu modelul final ceea ce face ca aceasta activitate sa fie facila si placuta la indemana oricui. incearca pictura cu diamante si vei descoperi o activitate relaxanta destinata atat adultilor cat si copiilor din care va rezulta un tablou incredibil de frumos si de stralucitor.
  • Toate materialele necesare sunt incluse in acest set creativ: panza de lucru cu imagine tiparita si suprafata adeziva margele tip diamante sortate dupa culori cu simboluri ce corespund cu locul lor pe imagine 2 tavite pentru diamante 1 recipient cu ceara speciala 1 penseta 1 stilou special pentru prinderea si plasarea diamantelor si 1 ghid de instructiuni in 8 limbi.
  • Pasi de lucru in realizarea tabloului cu diamante: 1. Asezati panza de lucru pe o suprafata plana si indepartati folia protectoare de deasupra.
  • Aceasta poate fi indepartata integral sau partial pe masura ce aplicati diamantele 2. Alegeti primul simbol de pe panza de unde doriti sa incepeti realizarea tabloului si apoi punguta cu diamantele corespunzatoare si puneti-le in tavita speciala. 3. Deschideti recipientul cu ceara si apasati cu stiloul in el de cateva ori apoi prindeti cu stiloul unul din diamantele din tavita.
  • Acesta se va lipi de varful stiloului si tot ce trebuie sa faceti este sa puneti diamantul pe simbolul corespunzator de pe panza de lucru.
  • Continuati astfel pana cand tot tabloul este terminat. in cazul in care doriti sa intrerupeti temporar activitatea reatasati folia protectoare pe panza de lucru pentru a o proteja de praf. in loc de stilou puteti folosi penseta inclusa fara a mai fi nevoie de ceara.
  • Model de acoperire: totala.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

CreativPanza de lucru cu imagine tiparita si suprafata adeziva margele tip diamante sortate dupa culori cu simboluri ce corespund cu locul lor pe imagine 2 tavite pentru diamante 1 recipient cu ceara speciala 1 penseta 1 stilou special pentru prinderea si plasarea diamantelor si 1 ghid de instructiuni in 8 limbi
Pasi de lucru in realizarea tabloului cu diamante1
Model de acoperireTotala

Inapoi sus