Taf Toys centru de joaca carticica magica

Taf Toys centru de joaca carticica magica

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Dezvolta simturile inteligenta emotionala si functiile motorii ale copilului tau!
  • Centru de joaca multicolor cu activitati distractive cu muzica si lumini care se poate monta pe patut pliabil sau de lemn dar poate fi folosit si individual.
  • Carticica magica este dotata cu 8 casute de activitate: sfera cu bilute ursulet luminous si muzical iepuras si puisor plimbareti care se ascund in buzunarele pisicuta cu anouri soricelul si cascavalul lui oglinda educativa si floricica fosnitoare Micutul tau are acces usor la toate jucariile centrului de joaca incurajandu-i dezvoltarea functiilor motorii.
  • Se regleaza in inaltime.
  • Moduri de folosire: 0-3 luni pozitionare vertical de la 3 luni pozitionare orizontala (joaca pe burtica sau in sezut) de la 12 luni carticica de activitati Recomandat de la 0l+ Producator: Taf Toys..

156.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Taf Toys centru de joaca carticica magica

Taf Toys centru de joaca carticica magica

156.00 Lei

Detalii produs

ActivitateSfera cu bilute ursulet luminous si muzical iepuras si puisor plimbareti care se ascund in buzunarele pisicuta cu anouri soricelul si cascavalul lui oglinda educativa si floricica fosnitoare
Moduri de folosire03 luni pozitionare vertical de la 3 luni pozitionare orizontala (joaca pe burtica sau in sezut) de la 12 luni carticica de activitati
ProducatorTaf

Mai multe oferte


Inapoi sus