Termometru digital cu infrarosu, LEPU

Termometru digital cu infrarosu, LEPU

  • Termometrul cu infrarosu Lepu model LFR30B este un termometru digital usor de utilizat, pentru a masura temperatura oamenilor, a fluidelor sau a altor suprafete.
  • Recomandare: achizitionati doar termometre cu certificat CE emis confrom directivei CE 93/42/EEC, pentru ca acestea sunt dispozitive medicale certificate si doar acestea sunt potrivite uzului uman avand ca beneficiu principal o abatere mult mai mica, deci o masurare corecta a temperaturii.
  • In acest sens solicitati vanzatorului sa va prezinte avizul de la Ministerul Sanatatii (ANMDM) pentru a avea certitudinea ca producatorul indeplineste standardele de calitate si ca aceste termometre au dreptul sa fie vandute legal pe piata din Romania.
  • Caracteristici: masurarea igienica a temperaturii fara contact produsul este destinat uzului uman (nu industrial). certificare CE ca si dispozitiv medical clasa 2a echipat cu tehnologie inovatoare ofera o citire precisa in doar 1 secunda, iar cu ajutorul sistemului infrarosu cu indicator luminos albastru veti obtine cea mai buna distanta de masurare cu ajutorul acestui dispozitiv puteti masura temperatura corpului, cea ambientala, a laptelui, a alimentelor, a apei din cada (Atentie!
  • Nu introduceti termometrul in apa!) sau a obiectelor usor de utilizat: functioneaza cu ajutorul unui singur buton si afiseaza automat ultima temperatura masurata dispozitivul schimba culorile ecranului conform temperaturii (verde pentru temperatura normala pana la 37,5°C, galben pentru temperatura ridicata intre 37,5°C si 38,5°C si rosu pentru febra, respectiv peste 38,5°C ). distanta de masurare: 1-5 cm rapid si precis: masoara in aprox. 1 secunda cu rata maxima admisa de eroare de ± 0,2°C functie de memorie cu pana la 99 de masuratori auto standby: 60 secunde mod afisare: Celsius sau Fahrenheit intervalul de variatie a temperaturii: Corp 32°C ~ 43°C; Obiecte: 0°C ~ 100°C temperatura mediului de functionare: 15°C ~ 40°C temperatura depozitare: -20°C ~ 55°C mediu de depozitare umiditate relativa: sub 85% echipat cu sonda din cupru care ajuta la o masurare precisa greutate: 69 grame (cu tot cu baterii) material: ABS ( material termoplastic) alimentare: DC3V, 2 baterii tip AAA (neincluse) Pachetul include: termometru instructiuni Dimensiune produs: 16.8 x 3.6 x 4.8 cm Dimensiune ambalaj: 20.2 x 7.2 x 5.6 cm Garantie: 12 luni Atentie!
  • Acest produs este un dispozitiv medical si nu intra sub incidenta O.U.G. 34/2014 art 3, alin 3, lit b, privind returul produselor.
  • Cititi cu atentie instructiunile de utilizare.
  • Aparatul poate fi utilizat numai in scopul mentionat in instructiunile de utilizare.
  • Copiilor le este interzisă utilizarea aparatului.
  • Produsele medicale nu sunt jucarii.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

RecomandareAchizitionati doar termometre cu certificat
CaracteristiciMasurarea igienica a temperaturii fara contact produsul este destinat uzului uman (nu industrial) certificare
Nu introduceti termometrul in apa!) sau a obiectelor usor de utilizatFunctioneaza cu ajutorul unui singur buton si afiseaza automat ultima temperatura masurata dispozitivul schimba culorile ecranului conform temperaturii (verde pentru temperatura normala pana la 375c galben pentru temperatura ridicata intre 375c si 385c si rosu pentru febra respectiv peste 385c ) distanta de masurare15 cm rapid si precismasoara in aprox 1 secunda cu rata maxima admisa de eroare de 02c functie de memorie cu pana la 99 de masuratori auto standby60 secunde mod afisarecelsius sau
Fahrenheit intervalul de variatie a temperaturiiCorp 32c 43c
Obiecte0c 100c temperatura mediului de functionare15c 40c temperatura depozitare20c 55c mediu de depozitare umiditate relativasub 85 echipat cu sonda din cupru care ajuta la o masurare precisa greutate69 grame (cu tot cu baterii) materialabs ( material termoplastic) alimentaredc3v 2 baterii tip
Pachetul includeTermometru instructiuni
Dimensiune produs168 x 36 x 48 cm
Dimensiune ambalaj202 x 72 x 56 cm
Garantie12 luni

Inapoi sus