Termometru pediatric Chicco digi baby 3 in 1, 0luni+

Termometru pediatric Chicco digi baby 3 in 1, 0luni+

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Termometru pediatric Chicco Digi Baby 3 in 1, 0luni+Masurarea temperaturii bebelusilor nu este deloc usor de infaptuit.
  • Este esential sa utilizati un termometru care sa dispuna de caracteristici concepute a fi non-invazive pentru acesta.
  • Termometrele digitale sunt cele mai potrivite pentru nou-nascut sau copii mici.CARACTERISTICI:masoara temperatura in 60 de secundeinchidere automataindicator nivel baterie alarma pentru temperatura crescuta, semnalizata prin semnale acusticebipaie cand citirea temperaturii s-a finalizat memoreaza ultima temperatura masuratadispune de carcasa pentru depozitare in sigurantase poate utiliza in masurarea temperaturi rectale, orale sau axilare.practic, compact si colorattestat clinic Ce facem cand bebelusul are febra?
  • Febra reprezinta un mecanism natural de aparare a sistemului imunitar impotriva agresiunilor manifestate de catre bacterii si virusi.
  • O temperatura ridicata este o reactie care ajuta corpul sa distruga aceste micro-organisme daunatoare, prevenind astfel multiplicarea acestora.
  • Cu alte cuvinte, febra ne transmite ca organismul functioneaza in parametri normali.Cu toate acestea, parintii sunt inspaimantati cand bebe are temperatura.
  • Cu totii am trecut printr-o astfel de experienta, nu-i asa?
  • Care este tentatia noastra?
  • Sa ii administram copilului antitermice, in loc sa permitem sistemului imunitar sa lupte, cel putin in primele etape ale declansarii febrei.
  • Vom proceda in a administra copilului astfel de medicamente abia cand termomentrul ne arata 38/38.5°C, daca bebelusul manifesta o stare disconfort sau anxietate si numai dupa ce am informat pediatrul cu privire la durata si evolutia febrei, descriindu-i acestuia modul de manifestare a bolii si a compartamentului copilului si daca acesta a intrat in contact cu persoane bolnave.

49.90 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Termometru pediatric Chicco digi baby 3 in 1, 0luni+

Termometru pediatric Chicco digi baby 3 in 1, 0luni+

49.90 Lei

Detalii produs

Mici.caracteristici masoara temperatura in 60 de secunde inchidere automata indicator nivel baterie alarma pentru temperatura crescuta semnalizata prin semnale acustice bipaie cand citirea temperaturii sa finalizat memoreaza ultima temperatura masurata dispune de carcasa pentru depozitare in siguranta se poate utiliza in masurarea temperaturi rectale orale sau axilare practic compact si colorat testat clinic
Se recomanda a se utiliza un singur tip de masurare a acesteia pe toata durata bolii/afectiunii (de exempluDaca prima data ati utilizat un termometru pentru a masura temperatura rectal tot asa veti continua pana cand nu va mai fi nevoie)ce putem face cand copilul are temperatura
Sa nu uitam de hidratareApa ceaiul de musetel laptele mamei sunt elemente cheie pentru o hidratare optima

Mai multe oferte


Inapoi sus