Segway-ninebot Trotineta electrica ninebot ekickscooter zing c8

Segway-ninebot Trotineta electrica ninebot ekickscooter zing c8

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Trotineta electrica Ninebot eKickScooter ZING C8 Exact ce a asteptat copilul tau: trotineta electrica Ninebot eKickScooter ZING C8 pentru 6-12 ani (inaltime intre 115-145 cm), cu un design nou si imbunatatit, culori atractive (gri deschis si galben vibrant), 3 moduri de utilizare pentru a fi adaptabila fiecarui copil, un cadru usor si mai ales cei pana la 10 km de distractie pura!
  • Trotineta ZING C8 are inaltime 90 cm.
  • Caracteristici: Lungime x Lățime x Înălțime: 80 × 35 × 90 cm Greutate netă: 7.9 kg Vârsta recomandată:6-12 ani Înălțime recomandată:115-145 cm Greutate maximă admisă 50 kg Viteză maximă 16 km/h Autonomie maximă 10 km Temperatură utilizare -10-40℃ Temperatură depozitare 15-30℃ Grad de protecție IPX4 Durata încărcarii aprox. 2.5 h Puterea emisă 120 W Capacitate nominală 2500 mAh Energie nominală 54 Wh Număr de acumulatori 1 Diametru anvelopă 6 inch Frână: Frana spate actionata manual de la ghidon Lumini ambientale Nu Moduri rulare 3 moduri de deplasare: Turbo, Cruise si Safe Cu o viteza maxima de 10 km/h, Safe mode este perfect pentru incepatori.
  • Copiii pot mari viteza apasand usor pe butonul de acceleratie (indicatorul luminos va lumina intermitent rapid) Turbo Mode, pentru o noua aventura!
  • Pentru copii mai aventurosi, modul Turbo permite accelerarea pana la aproximativ 16km/h prin apasarea butonului de acceleratie si ei se vor bucura de calatorie fara efort (indicatorul luminos va avea lumina constanta). Cruise Mode, kick cu piciorul si ai plecat!
  • Multumita modului care asista viteza, copilul trebuie doar sa faca un simplu ‘kick’ pentru a accelera pana la 16 km/h (indicatorul luminos va lumina intermitent incet) Termenul de garantie oferit este de 12 luni pentru acumulatori si 24 luni pentru orice piesa electronica.
  • Piesele mecanice nu fac obiectul garantiei.
  • Diminuarea valorii se va percepe pentru produsele returnate care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva, interventii neautorizate sau alte aspecte care sunt mentionate si in manualele de utilizare sau/si certificatul de garantie, astfel incat obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea initiala prin reparare si ulterior revandut ca produs nou.
  • Pentru produsele returnate folosite se va face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3.

1,099.90 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Segway-ninebot Trotineta electrica ninebot ekickscooter zing c8

Segway-ninebot Trotineta electrica ninebot ekickscooter zing c8

1,099.90 Lei

Detalii produs

TauTrotineta electrica
CaracteristiciLungime x
Inaltime80 35 90 cm
Greutate neta79 kg
Varsta recomandata612 ani
Inaltime recomandata115145 cm
FranaFrana spate actionata manual de la ghidon
Moduri rulare 3 moduri de deplasareTurbo

Mai multe oferte


Inapoi sus