Lorelli Trotineta pentru adolescenti si adulti, ultra, pliabila, blue

Lorelli Trotineta pentru adolescenti si adulti, ultra, pliabila, blue

  • Trotineta ULTRA ajută copiii să-și dezvolte abilitățile motorii, să-și coordoneze mișcările și să-și mențină echilibrul.
  • Combinatia de culori, designul cadrului si aluminiu de calitate face din trotineta ULTRA alegerea excelenta.
  • Poate fi folosită până la max. 100 Kg . Caracteristici: usor de pliat si transportat cu ajutorul unei curele pentru umar. 2 roți mari silențioase cu diametrul de 18 cm. cadru rezistent din aluminiu si metal. cric pliabil de sustinere. înălțimea ghidonului este intre 73 cm si 88 cm . ghidon dotat cu mânere pliabile din neopren pentru protecţie termică şi o mai bună prindere. controlul ușor al frânei pe roata din spate reglare prin apăsare. roți din silicon cu aderență bună si rulmenti rapizi ABEC 7. nu este recomandată pentru utilizarea pe suprafețe umede sau înghețate există riscul de alunecare a roților. este recomandat a se folosi echipament de protecție cască, genunchiere, cotiere, elemente reflectorizante etc . Echipamentul de protecție nu este inclus!
  • Omologare: EN 14619, CLASA A]]>
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Caracteristici usor de pliat si transportat cu ajutorul unei curele pentru umar 2 roti mari silentioase cu diametrul de 18 cm cadru rezistent din aluminiu si metal cric pliabil de sustinere inaltimea ghidonului este intre 73 cm si 88 cm ghidon dotat cu manere pliabile din neopren pentru protectie termica si o mai buna prindere controlul usor al franei pe roata din spate reglare prin apasare roti din silicon cu aderenta buna si rulmenti rapizi
OmologareEn 14619

Inapoi sus