Lorelli Trotineta pentru copii, avatar, 8 ani+, aluminiu, pliabila, chameleon

Lorelli Trotineta pentru copii, avatar, 8 ani+, aluminiu, pliabila, chameleon

  • Trotineta AVATAR nu trece neobservata prin lacuirea exclusiv perlata a cadrului, in combinatie cu luciul negru al furcii, arata absolut minunat.
  • Nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 8 ani si poate fi folosită până la max. 100 Kg . Mersul pe trotinetă ajută copiii să-și dezvolte abilitățile motorii, să-și coordoneze mișcările și să-și mențină echilibrul.
  • Caracteristici: 2 roți silențioase cu diametrul de 10 cm. cadru din aluminiu. înălțimea ghidonului este de 80 cm . ghidon dotat cu mânere din cauciuc pentru protecţie termică şi o mai bună prindere. controlul ușor al frânei pe roata din spate reglare prin apăsare. roți din silicon cu aderență bună si rulmenti rapizi ABEC 7. nu este recomandată pentru utilizarea pe suprafețe umede sau înghețate există riscul de alunecare a roților. este recomandat a se folosi echipament de protecție cască, genunchiere, cotiere, elemente reflectorizante etc . Echipamentul de protecție nu este inclus!
  • Omologare: EN 14619, CLASA A]]>
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

Caracteristici 2 roti silentioase cu diametrul de 10 cm cadru din aluminiu inaltimea ghidonului este de 80 cm ghidon dotat cu manere din cauciuc pentru protectie termica si o mai buna prindere controlul usor al franei pe roata din spate reglare prin apasare roti din silicon cu aderenta buna si rulmenti rapizi
OmologareEn 14619

Inapoi sus