Lego Turnirul vrajitorilor: lacul negru

Lego Turnirul vrajitorilor: lacul negru

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Data lansării: 1 Martie 2023 Copiii pot organiza un concurs fermecător cu setul de joc LEGO® Harry Potter™ Turneul Triwizard: Lacul Negru (76420). O idee excelentă de cadou pentru copiii de 8 ani şi mai mari, setul conţine o scenă subacvatică construibilă, cu o ruină de arcadă, 2 peşteri şi elemente LEGO flexibile care creează efectul a 2 minifigurine care plutesc.
  • Există şi un model debarcader, cu o funcţie de scufundare a unei minifigurine, care poate fi plasat deasupra scenei subacvatice.
  • Dă viaţă unei scene clasice din Harry Potter şi Pocalul de Foc cu 5 minifigurine LEGO, între care Harry Potter cu labe de înot şi Viktor Krum cu un cap de rechin, care să-i ajute să-i salveze pe Hermione Granger™ şi Ron Weasley™. Fanii vor fi inspiraţi să se joace şi de minifigurina sirenă, figurina nou lansată în martie 2023 Grindylow şi accesorii precum poţiunea Gillyweed.
  • Cu aplicaţia LEGO Builder, copilul tău va fi ghidat într-o aventură de construcţie pe parcursul căreia va putea să apropie şi să rotească modelele în 3D, să salveze seturi şi să-şi monitorizeze progresul.

229.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lego Turnirul vrajitorilor: lacul negru

Lego Turnirul vrajitorilor: lacul negru

229.99 Lei

Detalii produs

Lansarii1
TriwizardLacul

Mai multe oferte


Inapoi sus