Tutti Bambini - fotoliu reglabil pentru alaptat cu suport pentru picioare gc 35, grey

Tutti Bambini - fotoliu reglabil pentru alaptat cu suport pentru picioare gc 35, grey

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Fotoliul pentru alaptat, Tutti Bambini include un mecanism inovativ de balansare, precum si perne extrem de confortabile totul pentru ca mamica sa se relaxeze pe deplin si sa-i transmita bebelusului aceeasi stare.
  • Fotoliul este special conceput pentru a facilita procesul alaptarii, fiind un accesoriu foarte util si apreciat de mamicile din intreaga lume!
  • Caracteristici : Mecanismul de balansare creeaza o miscare de leganare foarte relaxanta, ceea ce face adevarate minuni pentru mamica si bebelus.
  • Fotoliul ofera 3 pozitii de inclinare ale spatarului, asa incat mamica va gasi pozitia perfecta pentru alaptare, pentru relaxare sau pentru adormirea bebelusul.
  • Fotoliul ofera suport lombar excelent pentru mamica, astfel incat desi bebelusul va sta in bratele mamicii, spatele acesteia nu va fi deloc afectat.
  • Pernele sunt foarte confortabile, au o structura foarte densa, oferind suport tuturor zonelor implicate in procesul alaptarii; Suportul pentru picioare are de asemenea mecanism de balansare; Gratie suportului pentru piciore, fotoliul este foarte util inca din perioada sarcinii (impiedicand procesul de retentie a apei); Suportul pentru picioare include o protectie de plastic pentru a putea fi mentinut curat; Cotierele fotoliului sunt prevazute cu buzunare laterale pentru a depozita lucrurile necesare alaptarii aproape de mamica; Structura din lemn a balansoarului face ca acesta sa se integreze usor in orice spatiu (living, dormitor,camera copilului); Balansoarul are o structura solida, el poate fi utilizat ulterior ca si fotoliu de relaxare (inclusiv pentru copii); Scaunul este finisat cu lac pe baza de apa, non-toxic asadar poate fi utilizat si de catre copii fara sa existe vreun pericol.
  • Miscarea sezlongului este perfecta pentru linistirea, hranirea si adormirea bebelusului; Densitatea crescuta a pernelor asigura suportul ideal pentru zonele sensibile ale mamicii; Despre Tutti Bambini: In decursul a 25 de ani de experienta, Tutti Bambini a dezvoltat colectii de mobilier inedite, combinand inegalabilul stil clasic a carui eleganta rezista in timp, cu modernitatea impusa de tendintele contemporane.
  • Solutiile tehnice ingenioase, normele de siguranta stricte, precum si calitatea ireprosabila reprezinta principiile care se vor regasi in orice produs Tutti Bambini.
  • Ne straduim sa oferim parintilor moderni de azi, posibilitatea de a alege piese de mobilier clasic si modern in acelasi timp create pentru a rezista in timp de-a lungul mai multor generatii.
  • Aceasta este promisiunea noastra care ne-a transformat in lideri incontestabili ai acestui segment in Marea Britanie!

1,599.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Tutti Bambini - fotoliu reglabil pentru alaptat cu suport pentru picioare gc 35, grey

Tutti Bambini - fotoliu reglabil pentru alaptat cu suport pentru picioare gc 35, grey

1,599.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciMecanismul de balansare creeaza o miscare de leganare foarte relaxanta ceea ce face adevarate minuni pentru mamica si bebelus
BambiniIn decursul a 25 de ani de experienta
Dimensiuni104 (h) x 69 (l) x 74 (l) cm
Greutate26 kg
FinisareAlb
Fabricat dinLemn de fag
Fotoliul respecta toate normele internationale de sigurantaBs

Mai multe oferte


Inapoi sus