Vidaxl Umbrelă de soare suspendată stâlp din lemn 300 cm gri taupe

Vidaxl Umbrelă de soare suspendată stâlp din lemn 300 cm gri taupe

  • Această umbrelă de soare suspendată, la modă, este perfectă pentru a crea umbră, fiind o necesitate atunci când vă bucurați de timpul în aer liber.
  • Material premium: Umbrela în consolă este fabricată din poliester cu protecție UV și rezistent la apă. Învelișul vă oferă o protecție optimă împotriva soarelui și a umezelii.Cadru stabil: Umbrela de soare pentru grădină are o bază încrucișată robustă pentru a adăuga stabilitate.
  • Stâlpul robust din lemn masiv de esență tare, împreună cu cele 8 spițe durabile, asigură umbrelei de soare pentru grădină stabilitate și durabilitate.Ușor de operat: Această umbrelă de grădină este echipată și cu un mecanism cu manivelă pentru sistemul de deschidere și închidere.
  • Un sistem de ridicare cu manivelă vă permite să reglați umbra și să blocați soarele în toate unghiurile, cu ușurință, păstrând răcoare și confort.
Momentan indisponibil.
Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Detalii produs

PremiumUmbrela in consola este fabricata din poliester cu protectie
Invelisul va ofera o protectie optima impotriva soarelui si a umezelii.cadru stabilUmbrela de soare pentru gradina are o baza incrucisata robusta pentru a adauga stabilitate
Stalpul robust din lemn masiv de esenta tare, impreuna cu cele 8 spite durabile, asigura umbrelei de soare pentru gradina stabilitate si durabilitate.usor de operatAceasta umbrela de gradina este echipata si cu un mecanism cu manivela pentru sistemul de deschidere si inchidere

Inapoi sus